Oblicz wartości wyrażenia
magda: Oblicz wartości wyrażenia
18 mar 17:00
18 mar 17:08
18 mar 17:09
sla1: | | 1 | | 2 | | 3 | | 1 | | 3 | |
= |
| * |
| + |
| = |
| + |
| = |
| | 2 | | 3 | | √3 | | 3 | | √3 | |
18 mar 17:11
18 mar 17:12
18 mar 17:13
sla1: KONIEC
18 mar 17:14
m.: bład − sin60 to √2/2 a nie 1/2
18 mar 17:20
m.: sory to √3/2
18 mar 17:20
sla1: 
racja, ale policzyć dalej umiesz
18 mar 17:39
sla1: dobrze, że ludzie nie przepisują tylko sprawdzają...ufff

!
18 mar 17:40
m.:
18 mar 17:40
sla1: aaa.. to nie Twoje zadanie było m?
18 mar 17:42
m.: nie
18 mar 17:43