Prosze o pomoc
Ciągi: Wyznacz liczbę n wyrazów ciągu arytmetycznego mając dane: a) Sn=407 a1=62 an=12 b) Sn=420 a1=7
r=3 c) Sn=204 r=6 an=49
24 sty 14:26
Ciagi: ?
24 sty 14:32
24 sty 14:34
Ciagi: Napisz jaki to wzor.
24 sty 14:37
Ciagi: Prosze
24 sty 14:45
Matematyka:
24 sty 14:52
Artur z miasta Neptun:
A później się dziwią, że nic nie potrafią zrobić w życiu
24 sty 14:56
Matematyka: Mnie nie było 2 tyg. Na lekcjach więc mam prawo nie wiedzieć.
24 sty 15:03
Artur z miasta Neptun:
ale nie masz prawa nie ZNALEŹĆ odpowiedzi w momencie w którym jest Ci ona dana praktycznie pod
nochal −−− wystarczy otworzyć stronę i czytać ze zrozumieniem
24 sty 15:08
Matematyka: Tak tylko otworzylam ta strone i praktycznie nic nie widzialam. Bo korzystam z neta w tel.
24 sty 15:15