W jakim zbiorze funkcja f(x) = x2-4 osiąga wartości ujemne
faziok: W jakim zbiorze funkcja f(x) = x2−4 osiąga wartości ujemne.
Bardzo proszę rozpisać
8 gru 20:27
załamany :(: skorzystaj ze wzoru skróconego mnożenia znajdz miejsca zerowe narysuj i odczytaj
8 gru 20:29
faziok: nie umiem
8 gru 20:33
krystek: To wypada zacząć sie uczyć podstaw!
f(x)=(x+2)(x−2) m zerowe ,wykres i odczytać wartości ujemne dla x∊....
8 gru 20:35
faziok: ja mam takie coś jak się uczę z coś z matmy to później na spr. nic nie umiem
8 gru 20:39
kylo1303: Wniosek ze nie umiesz sie uczyc, albo nie chcesz. Zastosować wzór to nic skomplikowanego.
8 gru 20:40
8 gru 20:42
faziok: nie wiem jak się za nie zabrać
8 gru 20:44
załamany :(: Krystek

jestes strasznie krytyczny
8 gru 20:44
faziok: nawet jakbym chciał to zrozumieć to nie potrafię − jednym słowem czarna magia
8 gru 20:45
załamany :(: szczerze zainwestuj w matme idz na korki .
8 gru 20:46
krystek: Ale ja nie proponuję tego .
Siądź na czterech literach i zacznij sie uczyć



Z lewej strony masz wszelkie informacje!
O ile dobrze pamiętam wczoraj wkleiłeś kilkanaście zadań ,a dzisiaj "dawkujesz".
8 gru 20:49
faziok: chodziłem kiedyś, ale to nie pomogło. Na korkach umiałem, a na lekcji już nic nie wiem
8 gru 20:50
załamany :(: to musisz sam tez pracowac niestety te zadanka które nam proponujesz sa łatwe i niekiedy moga
irytować wiec postaraj sie zaproponowac nam jakies rozwiazania i wtedy bedziemy sie starali Ci
pomoc
8 gru 20:52
faziok:
8 gru 20:54
krystek: Ja nazywam "leniuchem " Nie jesteś bezradnym!
Wczoraj też wklejałeś zad (sprawdzone) i nie robiłeś żadnego wysiłku ,czekałeś na wyliczenie!
Wiele osób uczy sie na tym forum i chce zrozumieć .Postaraj sie Ty!
8 gru 20:57