matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Długość odcinka
ALIEN:
Sprawdz czy trójkąt jest równoramienny,jeżeli: A=(−2,−2) B=(−4,2) C=(2,1)
29 lis 16:27
dd:
Liczysz dlugosci odcinkow tak jak ci pokazalem tutaj
114072
i patrzysz czy któreś dwa są równe
29 lis 16:28