matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obwód trójkąta ABC
ALIEN:
Oblicz obwód trójkąta ACB jeżeli A=(−3,−2) B=(−1,0) C=(1,−4)
29 lis 16:24
dd:
liczysz dlugosci odcinków tak jak ci pokazalem tutaj
114072
i dodajesz do siebie
29 lis 16:26