Proszę o rozwiązanie i rozpisanie co i jak ... Dzięki z góry :-)
scorpion: 7 43 * 3√75 =
23 lis 12:01
23 lis 12:04
scorpion: dalej lipa.... wzory zbytnio mi nie pomogly

ehhhhhh beznadzieja ze mnie
23 lis 12:39
scorpion: Czy ktoś rozwiąże to zadanko, dla porównania czy dobrze moje wypociny wyszly ?
23 lis 16:23
Vizer: A odpowiedź jaką dostałeś?
23 lis 16:25
scorpion: 73
23 lis 16:27
scorpion: ale prosił bym o rozpisanie dla porównania jak by ktos był tak uprzejmy
23 lis 16:28
Vizer: Dobrze Ci wyszło.
23 lis 16:28
scorpion: vizer rozpiszesz mi jak ty to obliczyłeś ?
23 lis 16:52
dero2005:
743*3√75 = 743*753 = 743+53 =
= 793 = 73
23 lis 17:07