matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba log200 + log5 jest równa
darek:
Liczba log200 + log5 jest równa Proszę rozpisać
15 lis 17:24
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
wzor 6 i potem 3
15 lis 17:27
ania:
log200
8 lut 15:02
Janek191:
log 200 + log 5 = log (200*5) = log 1000 = 3 bo 10
3
= 1000
8 lut 21:45