matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Ruda:
2
−3
x+2
9 lis 17:05
dero2005:
2
3*(x+2)
2 − (3x+6)
2−3x−6
−3x−4
−
=
=
=
=
x+2
x+2
x+2
x+2
x+2
3x+4
= −
x+2
9 lis 18:54
ruda:
https://matematykaszkolna.pl/forum/110105.html
dero2005 zobacz ja tam obliczylam moze byc tak
9 lis 18:58