rownania
niesmiała: (4−2x)(1+√3x)=0
jak to zrobic?
4 lis 21:00
4 lis 21:02
ZZZZZZZ: tam masz rozwiązanie
4 lis 21:02
niesmiała: nie ma tam.
4 lis 21:06
sushi_ gg6397228:
jest podane co trzeba zrobic i to w dwóch miejscach
4 lis 21:07
niesmiała: ale naprawde jetem cienka z matematyki. nie rozumie tegoz pierwiastkami. bez jeszcze jeszcze
4 lis 21:09
sushi_ gg6397228:
ciekawe jak cienka
czy tam jest( 1+√3x ) czy (1+√3 x)
4 lis 21:16
niesmiała: to pierwsze
4 lis 21:19
sushi_ gg6397228:
kazdy nawiaas do 0 przyrownac −−.>umiesz to zrobic
4 lis 21:20
niesmiała: zgadnij? nie umiem
4 lis 21:22
sushi_ gg6397228:
piszemy pierwszy nawias =0 ∨ drugi nawias=0
4 lis 21:29