matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz?
ewusia:
3√16 razy √2i pod tym pierwiastkiem 4√8
31 paź 14:30
sushi_ gg6397228:
zapisz wzorem a nie słownie
31 paź 14:32
ewusia:
3
√
8
*
√
2
4
√
8
31 paź 14:36
sushi_ gg6397228:
3
√
8
= 2
4
√
8
=
4
√
2
3
= 2
3
4
31 paź 14:43
sushi_ gg6397228:
√
2* 2
3
4
=
√
2
1
* 2
3
4
=....
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
wzor 6 i 7
31 paź 14:44