matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiazanie
anka:
log
4
8+log
4
2 jest równy ?
16 paź 16:28
AC:
2
16 paź 16:29
anka:
a mozesz rozpisac ?
16 paź 16:43
TOmek:
wzory
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
log
4
(8*2)=log
4
16 log
4
16=x 4
x
=16
16 paź 17:43
milena22:
464
16 paź 17:48