matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresy funkcji trygonometrycznych
karolina:
Jak narysować wykresy y(x) = sinx −1 f(x) sinx + sin2x g(x)= x + sinx k(x)= xsinx i s(x)= cos
2
x. Proszę chociaż o wskazówki.
8 paź 15:48
Sławek:
do f(x)= sinx −1
https://matematykaszkolna.pl/strona/1446.html
8 paź 17:05