matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POTĘGI POMOCY
lenka93:
(27
9
+ 81
7
): 9
13
4 paź 20:08
Eta:
[(3
3
)
9
+(3
4
)
7
]: (3
2
)
13
= [3
27
+3
28
]:3
26
= 3
27−26
+3
28−26
= 3+3
2
=....
4 paź 20:20
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/103793.html
4 paź 20:20
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/103793.html
Powtarzasz sie
lenka93
4 paź 20:23
Eta:
@
sushi
... "musztarda po obiedzie"
... dawaj wcześniej te linki
4 paź 20:23