Testen:
Wpisy testowe.
29 lis 15:43
Testen:
Potęgi 5-1 i 100
29 lis 16:45
Testen:
Indeksy a2 a21
29 lis 16:56
Testen:
Nierówności a≤2 a<2 a≥2 a>2
29 lis 16:57
Testen:
symbole ∞ Δ α β γ δ
29 lis 17:08
Testen:
linki:
Zobacz stronę
186.
Masz w zadaniach
zadania-6.
Wielomiany to rozdział
i8.
29 lis 17:09
Testen:
Indeks: a21
29 lis 17:10
borys:
p43(474873837373748474837374)
29 lis 18:09
Gość:
∞
29 lis 18:10
Gość:
6√2
29 lis 18:10
Gość:
6√567576575765
29 lis 18:11
Gość:
p665868(875656888768768)
29 lis 18:11
Jakub:
Pierwiastków stopni większych niż 9 póki co nie ma. Rzadko się je się spotyka.
29 lis 18:21
:
ad
2
29 lis 19:11
Testen:
Test pi π
29 lis 21:49
Testen:
a≤2
29 lis 22:08
b.:
Fajnie to zrobiłeś
Test: √
3 9√
999999999999999999999999999999999999999999999
2
2222222222222222222222222222222222222222
2
avbbaddjbj
αaa βbb γgg δdd
30 lis 11:10
b.:
\c\e\fγ\h\i\j\k\l\m∞\o\p\q\r\s\t\u\v\w\x\y\z
30 lis 11:11
b.:
\ a
\ b
p (2)
√ 2
p 3 ( 8)
a{2}
a222
a(jkkde
kdme
dkeo
dkede
(ekde
30 lis 11:12
b.:
a
<a class="d" href="https://matematykaszkolna.pl/strona/.html">
a
(((((((()))))))
a
{}
a
(
a)
30 lis 11:13
b.:
próbowałem, próbowałem, i w końcu wysypałem
tylko nie pamiętam jak, ale może będziesz widział pierwszy wiersz powyżej
jeszcze raz:
a
<a class="d" href="https://matematykaszkolna.pl/strona/.html">
a
<sub>
</sub>
30 lis 11:14
b.:
jest kłopot z:
a ( ( ) ) = bez spacji: a<a class="d" href="https://matematykaszkolna.pl/strona/.html">
a ( ) = bez spacji: a<sub></sub>
jeszcze jedno sprawdzę:
a 2 = a<sup>2
a 2 3 = a^23
30 lis 11:16
b.:
a23
a<http://bardzo-zla-strona.pl>
a^<http://bardzo-zla-strona.pl>
30 lis 11:17
b.:
a/sub>2
/sub>

sub>

sub>
<br>
<b>oekoe<

b>
_<

body>
30 lis 11:18
b.:
<a href="zlo">bardzo zla strona<

a>
<
30 lis 11:19
b.:
_<a href="zlo">bardzo zla strona</a>
30 lis 11:20
b.:
<a href="zlo">bardzo zla strona<
30 lis 11:21
30 lis 11:22
b.:
o udało mi się zmniejszyć czcionkę!
nie zamknąłem (specjalnie) nawiasów w indeksie, i teraz wszystko jest w indeksie!
a
2
30 lis 11:23
b.:
aa(a(a(a2)))
30 lis 11:24
b.:
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
30 lis 11:24
b.:
<hhh>
30 lis 11:25
b.:
w wykładniku sobie napiszę, a co
teraz w indeksie
i znowu wykładnik
30 lis 11:26
30 lis 11:26
b.:
((8) zlo.html)
30 lis 11:27
b.:
((8 zlo.html))
30 lis 11:27
b.:
wyczerpały mi się pomysły na razie
ale i tak parę błędów znalazłem (no może nie samych błędów, ale tekstów, które doprowadzają do błędów)
sorry za tę ,,agresję''

dzisiaj więcej nie będę
30 lis 11:29
30 lis 14:48
30 lis 21:47
30 lis 22:20
30 lis 22:20
Jakub:
próbujemy logiki <=>
30 lis 22:28
1 gru 14:43
ja:
a2 i 32
1 gru 14:57
ja:
kolejny test
1 gru 19:41
b.:
parę prób na dobranoc:
&le
√
2)
a
(((3)))
a
(()
czy będzie w indeksie reszta?
&alpha
&delta
[&Delta
2 gru 01:47
b.:
nieoczekiwane buźki dalej się pojawiają...
wystarczy dać którąś z rzeczy w tabelce (dzięki czemu się w kodzie średnik pojawi), a następnie nawias - i emotka gotowa.
Może powienieś zrobić te emotki tak jak i greckie litery, np.:
wpisz \ : ) żeby otrzymać buźkę,
wpisz \ ; ) żeby puścić oczko,
...
wpisz \\ żeby otrzymać backslash
2 gru 01:50
b.:
jeszcze parę błędów składniowych i nie tylko:
ł)
ą)
x≥<
a
_[s(d:s])
a
ble:
ĸappa
”)
ĸ)
[[zło

]
[[zło]
2 gru 01:52
b.:
no widzę, że w poście z 1:50 miałem więcej szczęścia: przed chwilą w zasadzie nie było niczego nieoczekiwanego.
a√3
a√32
a3√333333
jjj)
a(((((((((((
[[kdeokd
((lede
czy będzie przepelnienie?
2 gru 01:55
b.:
no, jest jakiś ,,sukces''
długie linie robią sam widzisz co
ale reszta działa naprawdę nieźle!
2 gru 01:57
b.:
kiedyś mi pisałeś, że nie pilnujesz przepełnienia bufora, bo przeglądarka nie wyśle więcej niż ... znaków. Nie wiem, ile było to ..., ale chyba poleganie na przeglądarce może być niebezpieczne... ciekaw jestem, czy ta strona się jeszcze wyświetli pod różnymi przeglądarkami - jest już naprawdę szeroka
i jeszcze jeden bajer:
ᚨᚩᚰᚶᚷᚺᚲᚸᚹᚭᚢᚢᚣᚶᚽᛈᛏᛅᚾᚸᚺᛔᛞᛝᚮᛯᛤᛜᛠᛧᚣᚥᚠᚦᚸᛀᛂᛃᛎᛡᛝᛖᛑᛢᛯᛯᛰᚽᛀᚸᛣᛠ
2 gru 02:02
Βαρτεκ:
උඑඛඡයනඪපථසසභෂහැෂ
܍܍ܒܘܞܕ܀ܒ܊ܨܦܴܲܳܨܦܟ
ᐉᐊᐄᐗᐖᐝᐛᐺᐳᐫᐲᐮᐯᑂᒂᑵᑴᒦᒮ
ᦇᦎᦖᦜᦸᧆᦶᦤᦳᦵᦾᧃ᧘
えぉかしそでぴふぶぬづす
ႧႪႶႺႭႦႠႢႶႽტჩფძყღ
howgh!
2 gru 02:06
b.:
a czy tu pojawią się emotki:
ᚨᚩᚰᚶᚷᚺᚲᚸᚹ]ᚭᚢᚢᚣᚶᚽᛈᛏᛅᚾᚸᚺᛔᛞᛝ/ᚮᛯᛤᛜᛠᛧᚣᚥᚠᚦᚸᛀᛂᛃᛎ)ᛡᛝᛖᛑᛢ)ᛯᛯᛰᚽ)ᛀᚸᛣᛠ
?
2 gru 02:07
b.:
jednak nie.
dobra, starczy tego na dzisiaj
2 gru 02:07
ja:
test pi π
2 gru 15:03
ja:
x≤2
2 gru 15:24
ja:
p <=> q
x<=5
x>=4
∞ α β γ δ Δ
2 gru 15:39
ja:
p ⇔ q
a≤5
b>=3
2 gru 15:42
a:
b>=4
2 gru 15:43
ja:
b≥5
2 gru 15:44
ja:
a <=> b
x≤2
x≥4
2 gru 15:55
ja:
α β \c
2 gru 15:56
ja:
sprawdzanie czy ie cache tą stronę
2 gru 15:57
ja:
a<=>b
2 gru 16:13
Jakub:
Jak otrzymałeś te fajne literki chińskie i inne ?
2 gru 17:05
ja:
(-3)2
2 gru 20:06
Gość:
√22+(-32)
2 gru 20:06
b.:
> Jak otrzymałeś te fajne literki chińskie i inne ?
Otwierasz Aplikacje/Akcesoria/Mapa znaków i kopiujesz do woli
4 gru 16:17
b.:
test
6 gru 19:49
b.:
test forum pod elinksem -- chyba działa
możesz więc sprawdzać stronę używając elinksa na dreamhostcie
6 gru 21:10
b.:
test elinksa
6 gru 21:10
b.:
działa ok, ale trzeba ręcznie przeładować
6 gru 21:12
h:
::::::
13 gru 21:45
aga:
32x-1
15 gru 20:35
b.:
*>---
()>---
18 gru 22:15
18 gru 22:16
b.:
jak ona tego kwiatka zrobiła
18 gru 22:17
Jakub:
A myślisz że ja się znam na tych skrótach z gg
27 gru 14:22
Jakub:
27 gru 14:22
Jakub:
wyszło trzeba dać < kwiatek >
27 gru 14:23
Marta:
Jak udowodnić twierdzenie, że kąt wpisany jest dwa razy mniejszy od kąta środkowego

? Proszę

! Pomóżcie mi

!
30 gru 11:34
Marta:
Hey Jakub skąd wziąłeś tego kwiatka
30 gru 11:36
Marta:
30 gru 11:39
Marta
:
Dziękx
30 gru 11:39
Marta:
30 gru 11:41
anka:
30 gru 11:43
b.:
zagnieżdżone pierwiastki: √
3+p(2)
31 gru 22:34
seba:
może tu znajde odpowedz na moje pytanie:
czym sie różni wykres funkcji y=|cosx| od y=cos*2x ?
i jak znaleść maximum funkcji y=sinx + cosx ?
6 sty 23:15
alina:
x+√2*(1-√2)=5
Czy to jest takie równanie?
9 sty 18:35
ALINA:
Sprostowanie
{n=pm(B) lub n=-pm(B) }
n=2√B lub n=-2√B
10 sty 22:05
gobo:
∞
14 lut 21:31
Gość:
https://matematykaszkolna.pl/forum/emots/2/sex.gif
17 lut 17:34
a:
overline {m+n}
23 lut 21:03
Dżonson:
512
8 mar 18:34
bożena :
prosze o pomoc

1)w uraiezawierajacej4 kule białe i 7 czarnych losujemy kolejno bez zwracania 3 kule.oblicz prawdopodobienstwo otrzymania 2 kul białych.2)rzucamy sywetryczna kostka 2 razy.oblicz prawdopodobienstwo,ze za drugim razem wypadło co najmiej 4 oczka.
3)z urny zawierajacej kule z nr. 2,3,4,5,6, losujemy 2 kule bez zwracania i tworzymy liczby dwucyfrowe.oblicz prawdopodobienstwo ułozenia liczby parzystej. 4)rzucamy2 razy kostka jakie jest prawdopodobienstwo tego ze w drugim rzucie wypadło5,jeśli wiadomo,ze suma oczek w obu rzutach była równa 6.
5)w magazynie znajduje sie 3 rodzaje szampanów .
200 sztók 1 rodzaju, 300 drugiego i 500 trzeciego rodzaju.
w śród nich są wadliwe odpowiednio 3%,2%,i 6%.
oblicz prawdopowodobieństwo wylosowania wadliwego.
6)życamy 3 monetami oblicz prawdopodobieństwo wylosowania conajmniej 2 ołrów
7)z pojemnika w którym znajduje sie 5 białych i 3 niebieskie i 2 czerwone losujemy 2 zetomy.
oblicz prawdopodobieństwo wyloswania niebieskiego
8)z urny zawierającej 4 kule białe i9 5 kul czarnych losujemy kolejno bez zwracaia 3 kule .
oblicz prawdopodbobieństwo ze wylosowano kule tego samego koloru.
9)w urnie znajdule sie 5 kul białych i 6 czarnych losujemy 1 kulę,zwracamy ją do urny i wrzucamy do nie jeszcze 3 kule tego samego koloru.
nastepnie losujemy 1 kulę oblicz prawdopodobieństwo ze wylosujemy kulę białą
10)dwóch strzelców trafia do tarczy z prawdopodobieństwem ruwnym odpowiednio : 0,6i 0,8.
obaj strzelali do tej samej tarczy oblicz prawdopodobieństwo że tarcza została conajmniej raz trafiona.
12 mar 16:32
loplop:
9+8
13 mar 08:21
b.:
Bożena, tu Ci nikt nie odpowie: przeklej ten post do nowego wątku...
16 mar 12:46
bob:
gHfW35 hi nice site thx http://peace.com
9 maj 13:52
larry:
pdJwuA sd9fj41dkg0ckahr82y4
10 maj 07:08
margo:
duAiz5 f85fkalfbc63m7jgd82hk0
23 maj 05:53
b.:

udało mi się dodać nowy wpis po latach

pozdrowienia z przyszłości

(20−05−2009)
20 maj 00:33
mach3trb: elo 2012 wita
19 kwi 17:46
ICSP: pierwszy temat hi hi hi
24 wrz 21:38
widzęWas: Co Wolfram Alpha ma na myśli, gdy dzieli sobie bez nerwów przez zero...?
30 wrz 17:11
FHA: Tutaj się wszystko zaczęlo
5 mar 00:10
byłam tu: byłam tu
13 mar 20:07
Krecik:
21 lip 12:49
WueR:
Krecik...przestan tyle kopac.
21 lip 13:43
Veni Vidi Vici: HELLO WORLD!
TU WSZYSTKO MIAŁO SWÓJ POCZĄTEK!
17 sie 13:15
Hondziarz: Oooo! ale odkrycie, pierwszy temat
23 wrz 17:20
Matematyk /: Hek
13 paź 21:24
Matematyk /: Fajnie
13 paź 21:32
bezendu:
No cześć
29 gru 01:51
Waskiq: 24−04−2016
Po weekendzie koło z analizy
Jesteście wielcy, uwielbiam matematyka.pisz.pl
Dziękuję wam za wszystko! ♥
24 kwi 11:30
student: co tu sie dzieje?
16 gru 16:10
Macierzanka: Podpisuję się pod tym.
16 gru 17:29
gość: a niby archiwum...
29 maj 19:19
rivivasok:

2020 here, witam z jeszcze większej przyszłości
14 cze 15:54
Dominik: Pozdrawiam z końcówki 2023 ♥
1 gru 21:38
Franek: Pozdrawiam z 2025, nauczycielka zmusza nas do używania tej strony D:
10 gru 17:16
Franek:
10 gru 17:26