matematykaszkolna.pl
Pomocy z Polskiego mam zadanie :( MAcIooo: Hejka mam prośbę Pomorze mi ktoś z Polskiegoemotikonka muszę napisać notatkę prasowa na temat planowanego koncertu emotikonka! in Formacje MUSZĄ BYĆ DOKŁADNE kiedy,gdzie , o której, skąd , jak długo , jak ,mimo czego. Występ T.Love i HEy dla 3miejskiej publiczność.Bilety. Początek koncertu. Płyta. moje gg 1180995 w razie pytań emotikonka help mi emotikonka
19 mar 20:45
Pablo: haha, na forum matematycznym szukasz pomocy z polaka?
19 mar 20:49
Mickej: no więc tak Koncert T.Love odbył się w sobotni słoneczny wieczór na pięknym stadionie narodowymemotikonka Niestety znajdowało się na nim kilka min podłożonych przez pasące się na nim krowy publiczność była tym zniesmaczona. Aczkolwiek koncert zapowiadał się na udany bez kolejnych incydentów wykonywanych przez wokalistę zespołuemotikonka niestety tylko wydawał się pod koniec występu wokalista opuscił spodnie i wypioł się tyłkiem do publicznosci
19 mar 20:49
Pablo: hahahaha , nie mam pytań^^ ocena pozytywna zapewnionaemotikonka
19 mar 20:51
MAcIooo: ale z was przypały to jest poważna sprawaemotikonka
19 mar 20:53
Pablo: rozwaliło mnie na dechy "Pomorze mi ktoś()"pozdrawiam!
19 mar 20:54
Mickej: jak bardzo poważnaemotikonka
19 mar 20:55
MAcIooo: emotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkabardzo bardzo bardzoemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
19 mar 20:56
tow.: Pomorze , to tak region Polski położony nad Bałtykiememotikonkaemotikonka A pomoże ?..... to tak kiedyś tow. Gierwk ptyał? " pomożecie ?...... no, pomożecie ! emotikonkaemotikonkaemotikonka Powodzenia !
19 mar 21:01
tow.: Oczywiście "Gierek, pytał" ( fajnie? tak pisać z błędami ?emotikonkaemotikonka
19 mar 21:02
Eta:
19 mar 21:03
Mickej: no skoro tak to trzeba zmienić może bardziej poważnie będzie wyglądało jesli Niestety znajdowało się na nim kilka min podłożonych przez pasące się na nim krowy publiczność była tym zniesmaczona czymś takim Niestety teren został zaminowany przez miejscowych saperów o Pseudonimach Plamka i Krasula publiczności nie udało się uniknąć tych tych śmiertelnych pułapek teraz brzmi wystarczająco poważnieemotikonka
Eta: Co to emotikonkaemotikonkaemotikonka bo nie wiem ? o co chodzi? emotikonka
Mickej: Witaj Etoemotikonka to są takie cuda na kiju piszemy notatke dla macloo
19 mar 21:04
Eta: Witaj Mickejemotikonka Nie wiedziałam,że jesteś tak wszechstronnie utalentowany emotikonka Może kolega Macioo pomylił fora? co? Oblicz pole powierzchni tego "stadionu" i tyle! emotikonka
19 mar 21:08
Mickej: on się chyba obraziłemotikonka
19 mar 21:09
daveustro: emotikonka hello people emotikonka przyznacie mi rację, że to trzeba mieć tupet, żeby zaśmiecać matematyczne forum jakimiś polskimi zadaniami? emotikonka a jak już taki offtop pierwszy raz jestem na tym forum i widzę, że spoko emotikonka mam nadzieję, że uda mi się kiedyś komuś tutaj pomóc, również, że ktoś zapomoże innym razem mi emotikonka pozdr 'matematycy' emotikonka
19 mar 21:13
Basia: Wredne stworzenia emotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka! Uśmiałam się do łez. Mickej jesteś niezrównany i niepowtarzalny emotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
19 mar 21:22