Kazimierz: Dlaczego? Od kwoty 6,40 zł za bułkę z szynką trzeba odjąć 6 zł i następnie podzielić pozostałą
część przez dwa.
3 lis 14:43
Kazimierz: Bułka z szynką kosztuje 6,40 zł. Szynka jest droższa od bułki o 6 zł. Ile kosztuje bułka
3 lis 14:45
Piotr: Ponieważ jeśli masz taką różnicę dzielisz przez tyle ile masz części. W tym przypadku różnice
0,40 zł dzielisz na dwa: na bułkę i szynkę i uzyskujesz wtedy cenę szynki − 0,20 zł i bułki −
6 zł (czyli ta różnica, którą odjęliśmy) + 0,20 zł = 6,20 zł. I żeby sprawdzić widzimy, że
bułka jest o 6 zł droższa oraz bułka plus szynka, czyli 6,20 zł i 0,20 zł daje wynik w zadaniu
6,40 zł
29 lis 22:17
Ciapek: Ile on ma cm
9 gru 08:12
кукаві: lata mojej zabawy z dopingiem opierałem się wyłącznie na tabletkach, bo panicznie bałem się
igieł. Z perspektywy czasu widzę, jak wielki to był błąd i jak mocno obciążyłem swoją wątrobę
bez wyraźnej potrzeby. Kiedy w końcu przełamałem barierę psychiczną i zrobiłem swój pierwszy
strzał z testosteronu enanthate, zrozumiałem, dlaczego zaawansowani zawodnicy stawiają głównie
na formę zastrzyków.
Sterydy iniekcyjne mają ogromną przewagę nad oralnymi, ponieważ omijają układ pokarmowy i
pierwsze przejście przez wątrobę. Dzięki temu substancja czynna dostaje się bezpośrednio do
krwiobiegu, co zapewnia stabilne stężenie hormonu przez znacznie dłuższy czas i minimalizuje
skutki uboczne. Oczywiście kluczem do sukcesu jest higiena oraz jakość samego flakonu. Ja od
dłuższego czasu zamawiam swoje środki ze sprawdzonego źródła pod adresem
https://kupsteroidy.pl/kategoria-produktu/sterydy-iniekcyjne/ i jestem bardzo
zadowolony z czystości i działania tych produktów. Jeśli planujecie długofalowy rozwój i
dbacie o swoje zdrowie, to zastrzyki są jedyną rozsądną drogą w kulturystyce. Chętnie odpowiem
na Wasze pytania dotyczące techniki robienia iniekcji, piszcie w komentarzach!
18 maj 15:47