matematykaszkolna.pl
Piotr: W końcu ten arkusz jest emotka
10 lip 19:23
ciuchcia: A gdzie w internecie dostępny jest ten arkusz emotka ?
14 lip 19:29
Jakub: Jak to gdzie? Tutaj 3917
15 lip 15:09
ciuchcia: Bazinga ? Bardziej chodziło mi o podstawowe źródło CKE emotka.
16 lip 14:05
Jakub: Też szukałem na stronach CKE i innych arkuszy czerwcowych. Nigdzie ich nie było. Jednak ktoś mi przesłał je na maila i dzięki temu mogę je teraz rozwiązywać.
16 lip 17:56
mistrzu: γ≥≠
6 lis 19:19
XAV: jeśli to wam pomoże to powiem wam że nie uczcie się bo i tak w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z Takim wykrztałceniem
6 lis 19:20
pw: A ma ktoś rozwiązanie zadania 4, jakoś nie mogę sobie poradzić.
16 lis 16:55
hm: XAV to nie znaczy, że ja nie chcę zdobywać wiedzy. Wiedza to siła! A uczenie matematyki nie tylko czyni z ciebie dobrego matematyka, ale też pomaga logicznie myśleć co przydaje się w życiu codziennym.
17 lis 14:54
konon: gdzie znaleźć odpowiedzi?
16 mar 12:44
filix: Jeju czego spodziewacie sie na roserzeniu 2014 maj bo ja tego nie ogarniam jedni mowio ze bedzie prosta inni ze trudna bo chco poziomy zrownac z 2015
8 kwi 11:52
gogol: Cholernie trudna
12 kwi 19:44
bartek: filix, nic nie będą równać. Ja im na to nie pozwalam emotka
20 kwi 00:41
bartek: gogol, aż 5 dowodów na tej maturze... tez myśle ze trudna troche emotka
20 kwi 00:42
Sober: Jezu ludzie to, że jesteście ścisłowcami i uczycie się matematyki to nie znaczy, że możecie pisać tak jakbyście w życiu słownika ortograficznego nie widzieli.. Liceum to szkoła OGÓLNOKSZTAŁCĄCA. Wyobrażacie sobie mieć adwokatów, którzy nie wiedzą ile jest 7*8 i inżynierów, którzy nawet nie wiedzą jaka jest poprawna pisownia tego tytułu?
20 kwi 14:30
xyz: na słodką komisję CKE, co to za maturą, masakra, poziom trudności very high jak nie brutal
8 maj 20:47