matematykaszkolna.pl
...: a co ze zbiorami? Nie znalazłam ich tutaj nigdzie, a na maturze w zadaniach zamkniętych można je spotkać.
3 lis 17:55
proszący : a mógłby ktoś poświęcić czas na zrobienie rozszerzonych zadań maturalnych ?
28 lis 22:15
Vercuz: Również prosiłbym o zrobienie wersji z rozszerzenia gdyż sam nie wiem od czego zacząć
5 gru 21:26
kasia: jak myślicie, będzie coś, dla tych "rozszerzonych"?emotka
2 lut 20:02
Patryk: No właśnie ja mam pytanie emotka czy na tej stronie są omówione wszystkie działy (zagadnienia) do matury z matematyki rozszerzonej proszę o odpowiedź emotka
5 lut 00:41
Jakub: Strona matematyka.pisz.pl może służyć tylko jako wstęp do przygotowań na maturę rozszerzoną. Jednak jak chcesz się dobrze przygotować, to najlepiej znaleźć jakiś dobry zbiór zadań i trzaskać, trzaskać zadanka jedno za drugim emotka
5 lut 01:32
Patryk: dziękuje za odpowiedź emotka a jaki zbiór zadań pan poleca ? ;>
5 lut 22:45
Anna: Ja aktualnie męczę się z czerwonym AKSJOMATem dla rozszerzeniaemotka
14 lut 18:05
sawa: zadania z informatora sa tu zawarte te wszystkie 100 przykladowe
19 lut 10:52
Martyna: A ja chcę serdecznie podziękować autorowi tej strony − ona ratuje mi życie! Matura tuż, tuż, ja niewiele rozumiem, w szkole musimy jeszcze przerobić bieżące tematy, a nigdzie indziej nie znalazłam zadań z arkuszy maturalnych wraz z rozwiązaniami − zwykle są wyłącznie z odpowiedziami lub są to przykładowe zadania, a nie te, które "roją się" w umysłach tych, którzy tworzą maturę. Praca, którą pan włożył w opracowanie wszystkich tych zadań jest ogromna. Podziwiam pana i jestem bardzo wdzięczna emotka
20 lut 21:07
Patryk: Wielkie dzięki Anno za odpowiedź ściągnąłem sobie ten aksjomat i zabieram się do liczenia :0 powodzenia na maturze xD
25 lut 01:29
Eliza: Super Stronka. Jakubie dzięki! Pozdrawiam emotka
8 mar 17:07
Elwis: Świetny sposób na powtórkę do matury. Wielkie dzięki emotka
21 kwi 20:44
Patryk: Fantastyczna strona, przygotowuję się do matury i uważam, że dzięki tej stronie więcej się nauczyłem i wyćwiczyłem niż w szkole. Pozdrawiam twórcę!
22 kwi 14:31
nicola: Bardzo dziękuje autorowi tej strony. Mam poprawkę mimo tego ze miałam 4 na koniec roku z matematyki. Poprawka już we wtorek mam nadzieję że sie uda. Trzymac kciuki poprawka 2014
22 sie 18:57
Anna: Wspaniała strona.Podziwiam autora i dziękuje. .Wspaniały sposób na powtórzenie matematyki . Pozdrawiam twórcę.
2 wrz 19:26
Asia: Boże ludzie ogarnijcie, człowiek to robi bez korzyści dla samego siebie, lepiej bądźcie wdzięczni, że wziął na siebie takie ciężkie zadanie jak edukacja młodych!
10 kwi 11:21
patttttti: Czy te zadania otwarte to są wszystkie z możliwych na maturze
15 kwi 11:20
patttttti: odpowie ktoś?
16 kwi 14:37
Jakub: Co znaczy ,,z możliwych'' To są zadania z matur, które już się odbyły, pogrupowane tematami.
16 kwi 15:29
patttttti: Chodzi mi o to, czy te zadania się powtarzają na maturze i czy wystarczy je umieć rozwiązać żeby zdać?
17 kwi 12:00
Jakub: Wiele zadań na maturze jest bardzo podobnych do tych z lat poprzednich. Jednak identycznych nie ma. Zawsze się różnią chociażby liczbami.
17 kwi 15:54
Asia: Jeżeli uważasz dziewczyno, że to pula zadań na maturę z matematyki to.. nie powinnaś zdawać matury.
18 kwi 16:27
Jakub: Kiedyś na egzaminie na prawo jazdy pytania w części teoretycznej były losowane z puli zawsze tych samych pytań. Przerobiłem te 100 czy 200 pytań, już nie pamiętam i zdałem emotka Matura to jednak co innego, chociaż bardzo podobne pytania jak w latach ubiegłych się zdarzają − nierówności kwadratowa, procenty itd.
18 kwi 21:09
patttttti: Stres robi swoje po prostu... emotka
19 kwi 00:11
yht: Jakub, zmień link do tablic maturalnych (na samym dole w linku "Zestaw wzorów matematycznych z CKE" masz starą wersję z 2010)
5 sty 10:14
Jakub: Dzięki. Już zmieniłem link na nowy.
5 sty 12:02
Patrycja: czy tutaj są wszystkie zadania z danego tematu czy tylko niektóre? emotka
11 wrz 21:31
Jakub: W tematach są wszystkie zadania z tego tematu, jeżeli były na maturze lub w informatorze maturalnym.
27 wrz 21:52
Olek: Jest opcja by dołożyc tu też zadania z Operonu i Nowej Ery? Dużo zadań tam jest spoko i łatwiej by było ćwiczyć dany dział do matury
27 sty 13:00
Możesz tutaj dodać komentarz do strony 3549. Napisz czego nie rozumiesz lub co byś zrobił(a) inaczej. Nie pisz jednak zadań do rozwiązania. Od tego jest forum zadankowe.
αβγδπΔΩinnerysuję
Φεθμξρςσφωηϰϱ
±
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^252
2^{10}210
a_2a2
a_{25}a25
p{2}2