Neko: Myślę że jak na podstawę to zadania nawet nawet, mi problem bryła sprawiła (bryły mam w tym
roku szkolnym) ale cóż, zobaczymy jak mi pójdzie matura 2013. Zadania trochę wymagały
myślenia.
23 sie 09:08
kajtek: Poziom matury poprawkowej bardzo zbliżony do majowej, czyli znowu bardzo niski.
Od 20 lat poziom nauczania jest coraz bardziej okrojony − za kilka lat funkcja kwadratowa,
funkcje trygonometryczne i zadania typu 'wykaż, że' będą dopiero na poziomie rozszerzonym.
23 sie 14:34
Maja92: tak ja słyszałam jak to było lata temu na maturze,wystarczyło sie podpisac a odpowiedzi ci
podali, teraz jest wystarczajacy poziom,matematyka na poziome podstawowym jak sama nazwa mówi,
masz znac podstawy a i tak wydaje mi sie ze nie wszystko co jest powinno byc na podstawie
23 sie 19:43
Danieel: Idę w tej chwili do drugiej klasy liceum na profilu mat inf i nic tu dla mnie trudnego... Może
zadania z ciągami i wielomianami to coś dla mnie nowego ale nie sposób się dziwić skoro to
jest brane w drugiej klasie, dla mnie podstawa pikuś i chciałbym 100%, ale na każde studia
techniczne trzeba mat. rozszerzoną i nie mam co się cieszyć z podstawy... Czas pokaże jak
będzie
z poziomu rozszerzonego chce mieć ok. 90% a wy?
23 sie 23:12
ffffff: Jakubie tym razem bardzo dużo błędów...
24 sie 09:11
Jakub: Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy. Wskazujecie błędy, ja je poprawiam i za
niedługo nie będzie żadnego.
24 sie 15:12
Radek: ale i tak pan Jakub by zdał
24 sie 17:01
kurzel: Ech puki co 12 pkt ujebałem na pierdołach ale grunt że te 16 się ma
24 sie 19:01
jj: Ja 21
w zamknietych
ahhhhh ..plus otwarte! ah zdanee<3.
24 sie 20:16
tomek: 8 maja 2013r. w środę jest egzamin maturalny z matematyki na poziomie podstawowym. Jakub
możesz już policzyć ile to sekund i wstawić.
25 sie 07:59
Neko: Ja będę miał 8 maja również, a 10 na poziomie rozszerzonym
25 sie 10:08
Jakub: Licznik odpalony. Zostało 22092097 sekund, ale szybko ubywa
25 sie 16:12
Tina: hej a jeśli w arkuszu zaznaczyłam dobrze ale pomyliłam się i źle przeniosłam na kartę odp to
raczej nie zdałam nie. Ale raczej tak nie zrobiłam sprawdzałam czy dobrze wpisałam XD ale
strach jest 20 p. mam czyli zdałam no zobaczymy 13 września ale ten czas mi się teraz dłuuży
27 sie 17:56
jj: mam podobnie boje sie że zle zaznaczylam w karcie odpowiedzi
tez sprawdzalam ale strach jest
28 sie 13:57
Tina: Pozostaje tylko czekać do 13 września
28 sie 16:16
Anna: Nie ma się co martwić na zapas
28 sie 20:52
Zawodnik pozdro: oo mysle ze sie uda..
9 wrz 21:01
Tina: Oh my God to już jutro
12 wrz 20:51
ona: dzięki Tobie udało mi się zdać maturę uczyłam się co najmiej dwa tygodnie
wszystkim którzy
zwątpili można zdać naprawdę zdałam na 32% dzięki tej stronie a z maty jestem oh matko bardzo
ciężko mi przychodzić Dziękuję Tobie i tej stronce jesteś Wielki
pozdrawiam
13 wrz 00:36
zofia: Prosze Pana, ja tez zdalam dzieki Panu, jest pan moim Aniolem haha, jak tylko bede mogla
odplace sie pienieznie, bo wiadomo, ze to sie Panu przyda.
Prosze pamietac, ze dzieki Panu wielu osobom udalo sie dokonac czegos bardzo znaczacego dla
dalszego zycia! Mam nadzieje, ze wraca to do Pana na kazdym kroku, a juz na pewno sie kiedys
zwroci! Zawsze bedzie Pan w gornie osob o ktorych mysle z serdecznoscia, pamietam i za ktorych
sie modle, Poza tym podziwiam panska inteligencje. Powinien byc Pan dumny z tego, ze
przyczynia sie Pan do sukcesow wielu mlodch ludzi
Dziekuje i pozdrawiam!
13 wrz 01:49
Radek: Ja również zdałem dzięki tej stronce,poświeciłem na naukę tydzień a wynik 48% sam mówi za
siebie.Na maturze majowej miałem tylko 22%
. Jeszcze raz dzięki panie Jakubie.
13 wrz 07:26
Tina: Niech Karma i moc Panu sprzyjają w prowadzeniu tej strony, zdałam, ach zdałam najlepszy winik
w szkole XD 42 % hahaha.
13 wrz 10:33
zofia: Czy wiecie dlaczego na stronie cke, ani nigdzie, nie ma wstepnych informacji o wynikach, zadnej
wzmianki na temat statystyk poprawki?
13 wrz 11:15
zofia: tak sobie mysle, moze wszyscy zdali i w cke sie wstydza
13 wrz 12:09
13 wrz 14:42
aaaaa: 58%
ooo Ta strona+ korki = sukces
Dziekuje Panu
13 wrz 18:34
misiaczek: 52 % : P dzięki
13 wrz 18:56
Akacja: Ta strona + wiara we własne możliwości = sukces dzięki za pomoc
15 wrz 15:43
forlan: Ta strona + inżynier z hajnówki = 46%
15 wrz 18:20
forlan: Oczywiście pozdrawiam go bo na tej stronie przebywa może zobaczy
adam
15 wrz 18:26
anna: a gdzie mogę znaleść odpowiedzi do tych arkuszy maturalnych?
2 lis 22:04
OLA: naciskasz na niebieskie tam gdzie numer zadania
6 lis 20:03
fel: ta strona + korepetycje z genialną Panią nauczyciel = zdałem na 50%
8 sty 14:27
mania: proszę o rozwiazania do arkuszu maura sierpień 2012− chcę sprawdzić swój poziom
8 kwi 17:53
Jakub: To była jedna z łatwiejszych matur jakie widziałem. W zadaniach zamkniętych praktycznie zero
liczenia, w porównaniu z innymi maturami.
8 maj 13:11