Szyszunia: za zadania 32 było przecież 5 pkt a nie 4
5 maj 16:47
Jakub: Poprawiłem. Dzięki.
5 maj 17:29
lightning: ale Pan jest szybki
u mnie masakra pierwsze wrażanie rok temu była prostsza:( zadania dopiero
od połowy były takie całkiem przystępne
5 maj 18:02
anita: Panie Jakubie, czy mogłabym zadać Panu pytanie?
5 maj 19:29
laura: czy za obliczenie delty jest punkt?
5 maj 19:43
anita: dokładnie, mam to samo pytanie
5 maj 19:47
laura: kurcze bo ze stresu zrobilam glupi blad
5 maj 19:51
anita: ja tez, zrobiłam 1/2 a nie 1/3 zle skróciłam
5 maj 19:53
Maturzysta:
podstawa zaj****/bardzo łatwa... <90% to hańba.
rozszerzenie zupełnie inna bajka... powyżej 70% trzeba było się wykazać wiedzą...
5 maj 20:14
lightning: nie chyba nie ma za samą delte jak to było zad za 2pkt to trzeba oba x obliczyć za to jest
jeden punkt, a za odp jest drugi punkt
5 maj 20:59
Dazzle: Wielkie dzięki Jakubie za stworzenie tej strony, wciągu kilku dni świetnie się przygotowałem,
pozdrawiam!
5 maj 21:48
Monika: dzięki wielkie. Dzięki panu nauczyłam się podstaw matematyki oraz jak powinno się robić zadania
w układzie współrzędnych, chociaż szczerze mówiąc dzisiejsze zadanie ze styczną mnie zagięło.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
5 maj 21:54
magda: blagam o napisanie czy za delte i obliczenie x1 bedzie chociaz jeden punkt
5 maj 22:18
admin: może będzie może nie... nikt tego nie wie...
5 maj 23:42
k: hm, a za nie napisanie pod spodem odpowiedzi odejmują punkt?
6 maj 07:02
baszka: 1 pkt będzie najprawdopodobniej za Δ oraz x1 i x2. Za brak odpowiedzi punkty nie powinny być
odejmowane.
6 maj 08:47
Wiola: A ja tu chyba zamieszkam na tej stronie .Czwarty raz bede zdawac i od ponad roku tylko
matematyka pisz .pl. Jak to sie mówi przyajżń na dobre i na złe
6 maj 13:19
Madzia: Panie Jakubie mam pytanie w zadaniu 26 napisałam przedział od <3,−2>
zamiast od <−2,3> czy
dadzą mi punkt czy nie? Bo 2 mam dobrze
Proszę o odpowiedź
6 maj 14:39
Jakub: Za punkt b) dostaniesz punkt, za a) to nie bardzo. Przedział <3,−2> jako taki w matematyce nie
istnieje.
6 maj 15:40
radzio: ja za 2 lata mature pisze. Powiem ze byla ciezka. zastanawiam sie czy zdam hehe
6 maj 18:04
maturzysta: chcialabym sie zapytac czy ktos wie gdzie mozna znalezc arkusze z matmy ale w innym wydaniu.
Chodzi mi o te same zadania ale inna grupe? Bo ta wersja ktora jest tutaj byla
najpopularniejsza a gdzie znajde inna?
6 maj 20:25
Marta: Panie Jakubie dostanie jakiś punkt za narysowanie rysunku w zadaniu 31?
7 maj 12:45
Marek: nie
rysunek nie był potrzebny zeby je rozwiązac
7 maj 13:55
leks: Napisałem te maturę na około 50 − 56%. Nie jestem z tego zadowolony, liczyłem na więcej. Zjadł
mnie trochę stres no i czas. Postanowiłem robić wszystko dokładnie, a zadania zamknięte
pochłaniały z pewnością nieco więcej czasu niż te z maja 2010, dlatego zawaliłem część
otwartą, chociażby zadanie z turystą. Przez gapiostwo w ogóle nie zauważyłem w arkuszu
ostatniego zadania, które umiałbym zrobić
. Pech to pech.
Chciałem zapytać co Pan sądzi Panie Jakubie na temat tego arkusza w zestawieniu z 2010. Czy
rzeczywiście jest on sporo trudniejszy czy tylko nam się wydaje?
I dziękuje za prowadzenie tej strony, mi również bardzo wiele pomogła. Zaryzykuje
stwierdzeniem, że powinna być ona zalecanym przez CKE, czy MEN kompendium wiedzy z matematyki
.
Pozdrawiam
7 maj 23:35
ziomek: Punkty K ,L i M są środkami krawędzi BC ,GH i AE sześcianu ABCDEF GH o krawędzi
długości 1 (zobacz rysunek). Oblicz pole trójkąta KLM . tak powinno wyglądać polecenie
a wkradła się literówka
Panie Jakubie zajrzy pan sobie na
http://www.zadania.info/d1210/65530
ctrl+c −−>ctrl+V i polecenia wkleja
Tak najszybciej i
bez błędów jak pan jest zabiegany i nie ma pan czasu.Tzn tutaj napisane powinno być że krawędź
ma długość 1 a jest L.
8 maj 17:37
Jakub: Przepisywałem te zadania z arkuszy maturalnych i wtedy jeszcze nie było tych zadań na
zadania.info. Zresztą, co mi tu linkami konkurencji rzucasz
Dzięki, poprawiłem to l na 1.
8 maj 18:11
Smydolf: Błąd w zadaniu 10, brakuje x przy a.
8 maj 18:18
Jakub: Poprawiłem, dzięki.
8 maj 18:26
beti: dzięki tej stronie wiele się nauczyłam, ale matura którą pisałam w tym roku kompletnie mnie
rozwaliła:(
8 maj 19:16
ziomek: Wie pan tak czy inaczej defakto ta stronka którą pan tworzy jest genialna i inne się nie do
niej nie umywają, więc obojętne co tu nie wkleję to i tak właśnie matematyka.pisz.pl
pozostanie bez konkurencyjnym numerem jeden w nauczaniu matematyki .Z jej pomocą głęboko
wierzę że mogę zdać rozszerzenie za rok na 80% które jest mi potrzebne na mój kierunek
Pozdrawiam i życzę powodzenia nad rozwijaniem dalej fizyka.pisz.pl
8 maj 20:00
Mateusz: Pisalem ta Mature i musze przyznac , ze byla banalna, narazie mam 35/50 ++ jakies punkty za
obliczenia wiec bedzie moze z 38−39
Tak prostej jeszcze nigdy nie pisalem xD , ciesze sie,
ze akurat nam taka przypadla =]
10 maj 14:51
Andrzej: Korzystając z działu komentarzy zawartym w tym temacie chciałbym bardzo serdecznie podziękować
Szanownemu Autorowi Strony Panu Jakubowi Grzegorzkowi za prowadzenie tej oto witryny. Przez
cały rok klasy maturalnej pomagała mi ona zarówno w zadaniach domowych, jak i niebywale dobrze
przygotowała do matury z matematyki, choć jeszcze rok temu nie byłem w stanie zdać nawet
próbnej podstawy. Teraz liczę sobie średnio 40 i więcej punktów a to głównie Pańska zasługa.
Zgadzając się z kolegami powyżej podkreślam, że matematyka.pisz.pl nie ma sobie równych.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
11 maj 14:49
lightning: nom co prawda to prawda matematyka.pisz.pl jest super stronką autor jest geniuszem bo nie tylko
rozwiązuje wszystko na bieżąco, ale też pokazuję jak można rozwiązać zadania na różne sposoby
ta stronka nie ma sobie równych ponadto cieszę się,że Pan Jakub dzieli się swoją wiedzą z
innymi bardzo pomagając wielu ludziom,którzy nie wiedzą jak się zabrać za jakieś zadanie,
niegdyś nienawidziłam matematyki, ale teraz stwierdzam,że to można nawet polubić pod
warunkiem,że ktoś wie o co w tym w ogóle chodzi
11 maj 16:06
fanka: Dziekuję Panie Jakubie za 5 ptk na maturze to wlasnie z pana str nauczyłam się robić zadania tj
te z turystą
jeszcze tu bedę gdyż za rok chcę poprawić 60 % to za malo.... Uważa pan ze w
tym roku matura byla trudniejsza od poprzedniej
12 maj 19:18
Jakub: Była trudniejsza od poprzedniej. Nie dużo trudniejsza, ale widać, że CKE stopniowo przykręca
śrubę. Pamiętam, że po pierwszej maturze z matematyki obowiązkowej dla wszystkich w mediach
były narzekania na jej niski poziom. Wtedy ktoś z CKE wypowiedział się, że to celowe.
Zaczynają od łatwiejszych zadań i z każdym rokiem będą podwyższać stopień trudności. Widać, że
konsekwentnie to realizują.
12 maj 19:52
M.: Ja też dzięki pana stronce zrobiłam to zadanie z turystą a nigdy wcześniej tego nie umiałam.
dzięki
8 cze 21:31
Kes2: Mam jedno pytanie.Podczas matury w zamkniętym zaznaczyłem odp A,potem
przeliczyłem,zorientowałem się że źle skróciłem i zaznaczyłem B.Potem jeszcze raz przy
sprawdzaniu i w końcu zamalowałem C.Resumując w kółku mam A i B.Czy nie będzie problemu z tym
że dwa są zamalowane a potem w kółku? Ostateczna odpowiedź czyli C jest na 100% dobrze.
13 cze 22:21
dawid : ja dzieki tej stronie tez zdalem mature
juz w samych zamknietych mam 18 pkt na 23
zrobilem tez otwarte ... w szkole do sprawdzianow przygotowywalem sie tez z tej strony
we wszystkim mi pomogla ....
teraz pisalem egzaminy zawodowe z hotelarstwa i musialem wypelniac fakture i co
wypelnilem ja
bez blednie
PS.jak to mowi matematyka krolowa nauk ^^
Wielkie dzieki Panie Jakubie
17 cze 21:56
22 cze 09:54
ja: Zdałam dzięki tej stronie
I to na więcej niż się spodziewałam ,a w tym roku pisałam
poprawkę...Miałam tyle korepetycji i nic nie pomagało ,przez miesiąc wchodziłam na tę stronę
codziennie i wszystkie zadania przerobiłam praktycznie
Wszystko jest starannie i prosto
wyjaśnione. DZIĘKUJĘ PANIE JAKUBIE, JEST PAN GENIUSZEM <3 Oby było więcej takich ludzi jak
Pan,a świat byłby lepszy
30 cze 15:11
Kes2: Chciałbym pana uściskać
! Zdałem na 50% dzięki tej stronie! Zrobił pan dla mnie więcej niż
wszyscy nauczyciele matematyki od 1 klasy podstawówki!
30 cze 15:34
iwona: to ja się przyłącze do dziękczynnego spamu
40%− pół dzięki Panu, a pół chyba wymodlone!
dziękuje, dziękuje, dziękuje− i obym nie musiała więcej z tej stronki kożystać.
30 cze 18:37
a.: dzięki Panu zdałam maturę!
dziękuję
30 cze 19:27
essh: podziękuję i tutaj
jest Pan geniuszem
P 96% R 60% poooozdrawiam
30 cze 20:15
Monika: zdałam podstawę (tylko dzięki panu) na 60% dzięki wielkie!
30 cze 21:54
paulina:): Wieelki Człowiek z Pana
z ta stroną w tydzien przygotowalam sie do matury! i zdałam na 72 %.
w szkole przez 3 lata tyle nie ogarnełam... wszystko konkretnie i na temat! DZIĘKUJĘ
2 lip 22:42
paulina:): i dodam, że kazda probna konczyla sie z wynikiem po 30 pare %..
2 lip 22:44
ANTY -matma: próbnej nigdy nie potrafiłam zaliczyć, a ta jakos poszła, i muszę przyznać,że tez wiele dzięki
dzięki tej stronce osiagnęłam
2 lip 23:09
Ada Sarzyńska: Panie Jakubie.Z przyjemnością odwiedzam ponownie stronkę
Chcę Panu naprawdę szczerze
podziękować i uświadomić Panu jak dobrą i pozyteczną pracę Pan wykonuje.Otóż −mam 38 lat i w
tym roku zdawałam maturę.Znalazłam Pana stronę i dzięki niej ją zdałam.Brałam jeszcze jakies
korki dodatkowo raz w tygodniu ale to jedynie po to by ktoś "żywy" i "realny" sprawdzał moje
zadania.Wszystkiego nauczyłam się tutaj a muszę nadmienić że 18 lat temu nie zdałam matury
właśnie z matematyki.Choć uważam że niegdyś poziom szkolnictwa ogólnie był wyższy
Jeszcze raz
dziękuję.Pana czas poświęcony tutaj naprawdę nie idzie na marne
Świadczy o tym mój przypadek.
7 lip 12:40
pfffffffffffff: glupia strona dla kretynow .zdalem oczywiscie ,ale zjebane jest to ,ze w wiekszosci bylo cos
innego ,niz sie pozna bylo spodziewac po zapowiedziach z tej strony .
12 lip 15:36
Jakub: Wiesz, wróżką nie jestem. Staram się tylko domyślać, jakie zadania mogą dać na maturze.
12 lip 15:39
pfffffffffffff: to do dupy ci wyszlo w tym roku
hehe.A tak wogole to matura w tym roku byla duzo trudniejsza
z tego co widze,bo w 2010 byla dla kompletnych idiotow (serio mowie),a teraz.....25%nie zdala
,to o czyms swiadczy.
12 lip 22:44
Jakub: Cały problem z matematyką polega na tym, że nie da się przerobić wszystkich zadań. Ja na tej
stronie dają zadania a) najbardziej typowe b) te które były na poprzednich maturach. Po
przerobieniu wszystkich trzeba już liczyć na własną pomysłowość. Jednak jak czytam, że co
niektórzy biorą się do nauki na kilka dni przed maturą, to się nie dziwię, że matmy nie zdał
co piąty (21%). Matematyka to przede wszystkim umiejętności nie wiedza. Jak z jazdą na
rowerze. Nie nauczysz się jeździć na rowerze z książek. Trzeba samemu trzaskać zadania.
Jeśli chodzi o trudność matury to zgoda. Była dużo trudniejsza niż w 2010. Mniej schematycznych
zadań.
13 lip 00:16
pfffffffffffff: fakt ........... matmy nie nauczy sie ktos w tydzien.ale ja sie pytam:czy to sprawiedliwe ,ze w
tamtym roku zdal kazdy glupek z wynikiem 90%,bo wystarczyl WYJATKOWO tydzien,a teraz im sie
zachcialo brac zadania z wyzszej polki?moim zdaniem kompletna glupota ,ale kazdy ma swoje
zdanie.ja akurat dostalem sie tam gdzie chcialem ,ale wiekszosc polegla ,obo co z tego jak
zdali na 35%,jak im to nic nie da.
13 lip 23:51
Jakub: Miałeś po prostu pecha, że w tym roku matura była trudniejsza i zadania ci nie podeszły.
14 lip 14:47
misia: matura w tym roku była okropna...mialam 14pkt zabraklo mi 1 pkt:( i musze pisac poprawke wrr
/
14 lip 17:53
pffffffffffffffffff: nie ja zdalem tam gdzie chcialem ,a mature zdalem calkiem spoko ,chociaz wiem ,ze jak na moje
mozliwosci to za malo.zadania byly za trudne dla takich zwyklych ludzi dla ktorych matematyka
to czarna magia.jezeli ludzie ktorzy ukladali pytania czuli ,ze tyle ludzi nie zda ,to jest to
zajebiscie nie sprawiedliwe w stosunku do poprzednich lat ,gdzie mature nie zdac ,to byl
wstyd.
14 lip 22:08
pffffffffffffffffff: smiac sie chce z ludzi ,ktorzy na wizji mowia ,ze dziwia sie ,ze tyle osob nie zdalo i cos
powinno sie zmienic,a wiekszosc z tych kretynow to nawet jednego zadania nie zrobi haha
14 lip 22:10
pffffffffffffffffff: jakub kim jestes z wyksztalcenia?
14 lip 23:34
Jakub: Studiowałem fizykę. Na pierwszych dwóch latach miałem przedmioty matematyczne takie same jak
matematycy. Jednak dużo udzielałem korepetycji, więc wiem jak dużo problemów może sprawiać
uczenie się matematyki, jeżeli jej się nie lubi.
15 lip 00:28
pffffffffffffffffff: oplaca sie dawac korki
mysle nad tym hehe
15 lip 10:06
Jakub: Jak jesteś dobry to się opłaca
15 lip 14:27
pffffffffffffffffff: tzn. dobry.....hehe pewnie nie taki jak ty ,ale przeciez co to za problem glupkow z gim. ,czy
tam z liceum ,jak to juz za mna ,a ogarniam jakos
15 lip 16:25
Jakub: To sobie poradzisz, tylko jeszcze musisz zmienić podejście do klienta
. Nie głupków z
gimnazjum, tylko uczniów, których masz zainteresować matematyką.
15 lip 16:57
pffffffffffffffffff: no z tym moze byc maly problem ,ale jak juz cos znajde ,to sie postaram. jesli chodzi o
podstawe ,to dalo sie napisac
,ale rozszerzenie w tym roku bylo wyjatkowe.w tamtym roku byly
zadania schematyczne ,a w tym....szkoda gadac.trzeba sie serio znac i wiedziec co sie robi ,a
mi czasu braklo i slabo mi rozsz. poszlo
. chyba za rok bede sobie poprawial
15 lip 22:02
Pablo: macie jakieś pomysly co strzelą na poprawce? zadania podobne do tych czy obniżą wymagania ze
względu na kiepskie wyniki?
18 lip 13:24
a1: Poprawkowa matura jest ułożona już dawno. Jako ciekawostkę dodam, że CKE nie układa matur tylko
zleca to swojemu podwykonawcy, który po ułożeniu arkusza przesyła go do CKE, które to z kolei
zatwierdza arkusz. Majowa matura była ułożona już w tamtym roku (i prawdopodobnie sierpniowa
poprawka również)−to nie jest tak, że oni układają sobie w marcu/kwietniu i drukują. W tym
roku do samej matury z polskiego podchodziło prawie 350 tysięcy osób, do matematyki niewiele
mniej−wydrukować taką ilość arkuszy to nie taka szybka sprawa.
19 lip 14:24
pffffffffffffffffff: powinien byc taki sam poziom dla poprawkowych moim zdaniem
19 lip 14:46
kk.: uspokój się, za ponad 2 tyg pisze poprawkę, powinna być łatwiejsza
10 sie 14:48
milena: ja też muszę pisać poprawkę niestety
najgorsze że brakło mi punkta do zaliczenia a się
uczyłam sporo i to właśnie z tej strony. mam nadzieję że będzie łatwiejsza bo się załamę
totalnie
11 sie 10:13
Anka: Witam serdecznie panie Jakubie, podziwiam i korzystam z pana strony,ale mam pytanie czy ma pan
rozwiązane też testy inne z ubiegłych lat − pozdrawiam Anka
13 sie 22:33
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Witam ja tez czerpie z tej stronki już wszystkie arkusze wydrukowałem sobie i powiem wam ze jak
ucze się codziennie wieczorem po 2godz co najmniej to czuje ze można to zdać ucząc się tylko
stad ja ostatnio rozwiązałem sobie arkusz sierpien 2011 którego wcześniej nie rozwiązywałem
i wyszło mi ze bym zdał wiec jest progress ale jak będzie 23 to zobaczymy nie można być tak
odrazu pewnym siebie bo to może się źle skończyć wiec szlifuje dalej;> Ciekawe tylko kiedy
będą wyniki tych poprawek
14 sie 17:54
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Sa pewne zadania które powtarzają się praktycznie w każdym arkuszu np.zadania z ciągami,
równanie, prawdopodobieństwo,wykresy funkcji itp. To już razem jakieś 7PKT a każdy punkt tu
się liczy ;>
14 sie 18:03
anka : Dzięki za słowa pocieszenia tylko jeśli ktoś jest 20 lat po matmie którą miał w szkole ,to
nawet i te najprostsze są trudne choć muszę powiedzieć, że obecnie więcej wiem niż w dzień
matury z matmy. − pozdrawiam anka
14 sie 19:25
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Swoja droga możecie tu napisać 23 jak wam poszło ja bardzo bym chciał zakończyć swoja przygodę
z matura ale czy się uda to zobaczymy mam nadzieje ze przyniosę sczesliwa nowinę ;>
16 sie 01:09
Maturzystka2011: Mnie również czeka poprawka z matematyki, której szczerze nie lubię... Może bardziej nie
potrafię sobie z nią dać rady,ale staram się nadrabiać te zaległości, nie chce żeby okazało
się, że po 3latach LO zostaję bez matury, a przecież nie uczyłam się najgorzej. Jestem bardzo
zadowolona,że trafiłam na tę stronę, bardzo pomaga mi w przygotowaniu do poprawki, którą chcę
zaliczyć
Pozdrawiam wszystkich maturzystów tych,którzy zdali oraz tych którym powinęła się noga, jestem
pewna że teraz z powodzeniem damy sobie radę
16 sie 18:13
karen: Mi też matematyka nie poszła , zabrakło 2 punktów.
Również korzystam z tej strony ucząc się do poprawki sierpniowej ,to już za 4 dni
kurcze oby nie było jeszcze trudniejszych zadań . Mam nadzieję ,że jak wyniki przyjdą po 1o
września to będzie że wszystko ok i zdane ,. oby oby.
powodzenia tym co piszą również poprawkę.
pozdrawiam.
19 sie 13:47
Maturzystka2011: wyniki będą 13września. Na pewno będzie sam pozytyw, dobre nastawienie to połowa a przynajmniej
jakaś część sukcesu. Przecież skoro zabrakło nam po 3,2 lub nawet 4 pkt to niewiele.. teraz to
nadrobimy
19 sie 17:36
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Tylko 2 Dni chce się już z tym zmierzyć teraz.D Tylko wtedy poczuje ze jestem wolny ;> 15 Pkt
będzie jak nic
21 sie 14:16
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: No dobra żarty się skończyły przygotowania dopiero teraz jutro dam wam znać czy wykorzystałem
potencjał w 100% i czy zdałem powodzenia ludzie ;>
22 sie 17:34
Maturzystka2011: Ja też życzę wszystkim powodzenia! Damy radę, kto jak nie my
22 sie 17:45
Wojtas: Ja również życze powodzenia
Damy RADE
w kupie siła!
Kupy nikt nie ruszy
22 sie 23:48
spalony: hehe no to ladnie nie wiem jak wy ale ja nie jestem zadowolony z tego acha i jescze jedno ile
to jest pierwiastek z 1 bo mi wyszlo ze 1 szit i am dead
23 sie 11:29
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Kiedy będą rozwiązania na stronce bo nie wiem czy wyczekiwać
23 sie 13:14
Jakub: Na razie nie wiadomo, czy w ogóle CKE opublikuje arkusze z matury poprawkowej.
23 sie 13:49
23 sie 14:10
23 sie 14:11
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Oto prawidłowe odpowiedzi do zadań zamknietych:
1.A
2.C
3.A
4.A
5.D
6.B
7.A
8.A
9.C
10.A
11.B
12.D
13.D
14.C
15.D
16.C
17.C
18.C
19.C
20.B
21.C
22.A
23.C
23 sie 14:13
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Jak by pan mogl tak na szybko zerknac na zadanie 24 napisalem ze rozwiazniem nierownosci jest
<1,2> dobrze /
23 sie 14:16
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Jak odpowiedziałem na te 23 dobrze to zdałem już na 1000% a potencjał wykorzystany na 100%
23 sie 14:19
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: I zadanie 6 jeszcze jak by dało rade tak na pierwszy rzut oka ja zaznaczyłem ze y=−x−5
23 sie 14:21
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Inni piszą ze w tym 24 to powinno być tak (1,2)
23 sie 14:42
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: To mam chyba żle ale ciekawe czy jak napisałem <1,2> to dostane chociaż 1Pkt
?
23 sie 14:46
23 sie 15:02
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Nie ma chuja tez zdałem z zamkniętych mam pewne 13pkt + 2 otwarte(prawidłowe wyniki) ;> Teraz
tylko niech mi oddadzą złodzieje moje świadectwo maturalne ;>
23 sie 18:29
OLA: WIE KTOS CZY JAK BRAKUJE JDNEGO PUNKTA TO KOMISJA SZUKA GO W JAKIS DANYCH I ZACZETYCH
OBLICZENIACH
23 sie 21:35
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Niestety to raczej wątpliwe komisja to banda weteranów która w sposób bezwgledny kroi na każdym
kroku zależy tez ile otwartych zrobiłaś i co podałaś ;>
23 sie 23:29
dorotka : mam takie pytanie czy jezeli w zadaniu 25 trzeba bylo udowodnic ze iloczyn kolejnych liczb
naturalnych od 1 do 16 jest podzielny przez 2 do 15 potegi i jezeli ja obliczylam ile to jest
2 do 15 potegi to otrzymam jakis punkt>?, i w 33 jak trzeba było policzyc objetosc ostroslupa
i jak napisalam wzor to dadza mi chociaz 1 pkt >?:(
24 sie 11:33
23 Tylko ja i arkusz reszta ni: Nie myśl najlepiej o tym pożyjemy zobaczymy co będzie wyniki przecież już 13 będą wiec nie ma
co przeżywać zawczasu ;>
24 sie 14:55
dorotka : no wiem ale chcialabym juz wiedziec czy zdalam
25 sie 08:49
Adek: mam pytanie. Pisałem poprawkę z matmy i tam było zadanie z boiskami za 5pkt. Czy za
wypisanie danych dostanę 1pkt. Bardzo proszę o odpowiedź.
25 sie 21:04
Jakub: To zależy od schematu oceniania.
10 wrz 17:30
przemo: Ludzie czy jutro są wyniki z poprawkowej matury?
12 wrz 10:59
niunia: TAK, jutro są wyniki matury poprawkowej
12 wrz 13:59
Aga: W maju napisałam na 26 % a sierpniową poprawke na 44 % a spedzilam tylko 4 dni z
matematyka.pisz.pl i na dodatek zadawalam tutaj mega banalne pytania za ktore mi teraz wstyd
także dziekuje za to, ze istnieje taka stronka
13 wrz 07:34
Aga: i uciekam do szkoly po swiadectwo
13 wrz 07:35
beti: Dziękuję za tą stronę. Tym razem się udało z całkiem przyzwoitym wynikiem
Pozdrawiam
20 wrz 13:12
Misiek: Jak zrobić 9?
27 wrz 18:34
Jakub: Kliknij link.
29 wrz 21:01
Mimi: Czesc,
moglby ktos opisac w jaki sposob zaczac przygotowania do matury dla osoby kompletnie zielonej,
tak by to mialo rece i nogi ?
Pozdrawiam
20 paź 18:24
Natalia: Nie sądziłam, że ta strona przyda mi się teraz na 1 semestrze studiów, na które dostałam się..
dzięki Panu i tej stronie
bo gdyby nie to matura poszłaby kiepsko.
Mimi przeanalizuj każdy dział dostępny tutaj, zacznij robić zadania, a potem 384858 razy matury
i zdasz! gwarantuje Ci, ja miałam 2 z matmy a tą 'straszną' maturę z 2011 napisałam na 70%
11 lis 23:22
seb: Matura banalna na poziomie gimnazjum,co innego rozszerzenie
17 lis 12:18
Ada: Dzięki Jakub. Dzięki Tobie zdałam mature. Jaka ja łupia byłam. Teraz trzaskam zadania na
czerwonym świetle w centrum warszawy na skrzyżowaniu. Jestem zadowolona z twojej pomocy, jak i
twojej strony. Dzięki wielkie
30 lis 20:51
Wira: Jest Pan rewelacyjnym człowiekiem. Nigdy nie miałam odpowiedniego nauczyciela od matematyki.
Dzięki Panu zdałam maturę. Z głębi serca dziękuję
Niech Pan dalej kontynuuje swoją
działalność, nie ma słów na oddanie wdzięczności za tak świetną robotę
Pozdrawiam
13 kwi 09:22
K.: Nie da sie utworzyć z tego wydruku a szkoda.. Nie można utworzyć pliku pdf.
13 kwi 11:18
kkkasiula: a łatwa tylko 1 błąd w abcd i jeden dowód mi nie wyszedł przez nieuwagę
7 maj 09:11
karolina: jakub masz żone
7 maj 17:55
Gonzooro i Zorro: Bardzo zwalone zadnia
Ale pana lubię ^^
11 maj 12:23
Giercyk: Jak oceniacie poziom tej matury? Trudna czy łatwa?
Mam nadzieję że ta w tym roku nie będzie trudniejsza od tej
5 maj 00:14