kasia: Nie mogę się już doczekać reszty zadań. Przygotowywałam się do matmy tylko z tej stronki.
3 lis 16:43
hMm: ja w sumie tez xD i to przez 3 ostatnie dni tylko
jednak bylo to bardzo pomocne − kolejny
raz podziekowania dla autora stronki
3 lis 16:55
agnieszka: ja tez
Wielki szacun i podziękowania dla kuby. Pozdrawiam serdecznie.
3 lis 16:58
Klaudia: strona super
szkoda tylko ze o niej wczesniej nie widzialm:( czuje ze oblalam probna
mature:(:(:(
3 lis 17:13
Oli: Nie tylko Ty... Mi tez raczej za dobrze nie poszła... Szczególnie zadania otwarte...
3 lis 17:15
Wefiurka: Najgłupsze jest to, że nauczyciele nam za to oceny stawiają−.− Człowiek bardziej odczuwa presję
oceny niż to by poprawnie rozwiązać zadania
3 lis 17:23
Oli: Oceny?! Pierwsze słyszę.. U mnie nie stawiają za to nic...
3 lis 17:23
Klaudia: u mie tez stawiaja oceny i wlasnie nie przejmuje sie punktami tylko tym ze bede miala 1 w
dzienniku i nie wiem jak to poprawie
co ma matura do ocen
3 lis 17:32
Wefiurka: A tak, żeby nam średnią popsuć... już sobie policzyłam, mam 30% czyli bym zdała
a na dwóję w
szkole mam mieć 35%−.−
3 lis 17:42
maylo: ja tez uczyłem sie na tej stronce i musze powiedzieć że dzięki temu zrobiłem prawie połowę
zamkniętych i trzy otwarte, co jak na mnie jest sukcesem. najgorsze tylko że uczyłem sie na
tej stronie z ciagow, ale gdy zobaczyłem zadanie otwarte to w ogóle nie wiedziałem jak ruszyć
ale ogolnie wielkie podziekowania dla autora tej strony
3 lis 17:44
Daniel: Stronka super wielkie dzieki dla autora
Również uczę sie z tej str. Co do matury otwarte
zadania były moim zdaniem trudniejsze o 200% niż matura z maja tego roku teraz tylko 2
zrobiłem za 2pkt, a z majowej 3 za największa ilośc pkt
. Czekam na reszte odp.
Ale
myślę ze z 40 % będzie
3 lis 17:48
Wefiurka: Ja dzięki tej stronie nauczyłam się logarytmów choć wpajano je we mnie dwa lata... a tu jeden
dzień wystarczył
3 lis 17:50
KKM: Ja sobie pomagałem tą stronka moj wynik 82 %
3 lis 18:36
kamilo: ta matura teraz uważam była bardzo głupia. Do 27 zadania uważam bardzo łatwa, a potem jakby
wyższy poziom zupełnie.
3 lis 18:46
Maggie: Ja zawsze uczę się z tej strony do sprawdzianów i zawsze zaliczam do matury też się uczyłam i
myślę, że nie będzie tak źle
3 lis 19:13
Alicja: Rany ta strona jest cudowna! Co prawda matury nie napisałam jakoś mega super, ale ją
zaliczyłam, dzięki tej stronce i tym zadaniom
Sprawdziany − to nauka też z tej strony.
Autorze tej strony − jesteś WIELKI!
3 lis 20:17
SZACUNEK: Fakt − Jakub Grzegorzek wielki szacunek z mojej strony. Naprawdę jesteś kimś!
3 lis 20:30
anton869: Chodze do II LO o profilu rozsz. mat−info i sobie wlasnie dzisiaj zrobilem ta maturke tak o 18
i sprawdzilem ile pkt i nie wierzylem samemu sobie ale zdalbym na 97 % o.O
3 lis 23:25
nnn: nie wie Pan ile ta strona już mi pomogła, wszystko jest pięknie, jasno napisane, przygotowywuję
się z nią do maturę czy tam sprawdziany i widzę progress
SZACUNEK
4 lis 09:47
Arysto: Ja się posiłkowałam tylko wiedzą z głowy i napisałam na 92%
4 lis 11:01
Moniś: pokłony dla autora. Dużo podobnych było zadań jak na poprzednich maturach, ale te otwarte za 4
i 5 punktów na tej maturze były trudniejsze
4 lis 14:23
Smutna: Ta matura to wogóle jakaś pomyłka:( Ja mam 40% i tez mi to pani na 1 oceni:( U nas w liceum 2
dopiero od 50 %:(
4 lis 16:59
ZIELONY: ja nie wiem gdzie wy chodzicie do szkoly jak dwoje dostajecie od 35%
4 lis 17:25
Kasia: A ja nie wiem, gdzie wy chodzicie do szkoły, jak dwóje od 50% dostajecie
4 lis 18:28
an: poległabym gdyby nie ta strona. dzięki wielkie. WIELKIE jak n!
4 lis 20:36
Wefiurka: Do normalnego liceum a nie do jakiegoś renomowanego syfu
4 lis 20:44
Magda: Jakub, masz może konto na nk? może głupie pytanie ale ciebie i tak duzo osób zna, bo multum
ludzi sie uczy z tej stronki, niektórzy drukuja z tej stronki jakiejs zadanka i potem kserówka
przed spr dla całej klasy wiec pewnie duuuuuuzo bys miał fanów
a jak nie masz to pmysl,
fajnie by było
4 lis 21:33
mac: @Magda − cicha fanka
tak na marginesie to ma i normalne(osobiste) oraz
fikcyjne(matematyka.pisz.pl)
4 lis 21:46
mac: Maturka nie była taka trudna, fakt rok temu była zdecydowanie łatwiejsza. Z tego co pamiętam
rok temu nie było zadań związanych z regułą mnożenia itp.Ale teraz też nie były złe
Mogę
porównać, że ułożenie oraz "treść" zadań była zbliżona w 85% do maturki z 2009(listopad)
4 lis 21:49
Wefiurka: Ja słyszałam że oni według tego robią prawidłowe matury.
5 lis 16:57
Magda: mac−pewnie ze fanka! hehe Jakub i jego stronka duuuzo dla mnie zrobili, dzieki niej
matematyke rozumiem i sie nia bawie a nie ze przeczytam polecenie na spr i zonk
a jeżeli
jakub ma nk to nikt teraz o tym nie wie, bo wszyscy wchodza tutaj a nie na nk. zreszta nasz
Jakub wie ile wchodzi na jego strone matem.pisz.pl i pewnie nie załuje ze ją założył, co nie
Jakub? pzdr
5 lis 20:01
Jakub: Ostatnie zadanie dodane. Tak więc cała matura próbna zrobiona. Jakbyście zobaczyli jakieś
pomyłki, to piszcie w komentarzach.
Zgadza się Magda. Z każdym miesiącem na matematyka.pisz.pl wchodzi coraz więcej osób. Nie
żałuję jej założenia, bo to duża frajda uczyć tak dużą liczbę osób, a nie jak kiedyś na
korkach tylko pojedyncze.
6 lis 01:42
mac: Może też Pan pomyśleć o czymś komercyjnym − w sensie przygotowania do matury jakieś zadania z
odpowiedziami po wysłaniu np.: sms
6 lis 12:13
Jakub: Może kiedyś. Na razie jest dobrze, tak jak jest.
6 lis 14:17
eRaPe: dokładnie, ta strona jest w pewnym stopniu alternatywą dla ludzi których na korki po prostu nie
stac a zależy im na napisaniu matury jak najlepiej. Dobrze jest wiedzieć, że ktos jednak
przychodzi z pomocą
Jednak pomysł z sms−em nie jest taki głupi bo te 2−3 zł to nie majątek
a przy tej ilości odwiedzających i autor mial by korzyści
6 lis 15:18
mac: Z tymi sms pomysł był taki: aby zadania przygotowane były za darmo, lecz dostep do odpowiedzi
płatny
6 lis 16:04
piotr: Matura jeśli chodzi o zadania zamkniete bardzo prosta
. Niestety otwarte juz nie
, no moze
poza pierwszymi dwoma
, dopiero gdy na tej stronce zobaczylem rozwiazania to sie okazalo ze
wcale nie byly takie trudne
. No nic czekam na wyniki, u nas tez nauczyciele beda chyba
stawiac oceny
ehh. Pozdrowienia dla Autora naprawde swietna strona
6 lis 16:29
aga: ja jestem na siebie WŚCIEKŁA
Zrobiłam głupie błędy i straciłam 9 pkt. spodziewam sie wyniku
ok.70%
OD tego nieszczęsnego 3 listopada na niczym sie skupić nie moge i wszystko mi o tym
przypomina. Gdybym troche pomyslała i zawierzyła mojej intuicji− byłoby 9 pkt wiecej...:(
7 lis 01:13
usiek: masakra:( pomyiłam się ech...a matura w sumie trudna niebyła− ale te pomyłki głupie:<
7 lis 14:26
Paweł: Tegoroczna próbna matura nie była zła, zadania zamknięte były moim zdaniem naprawdę łatwe choć
można było popełnić wiele prostych błędów (zrobiłem ich kilka). Dużo gorzej było w moim
przypadku z zadaniami otwartymi. Ogólnie przewiduje wynik na poziomie 50%.
BTW Panie Jakubie, wykonuje Pan fantastyczną robotę prowadząc tę stronę, jest Pan ratunkiem dla
wielu maturzystów takich jak ja. Pozdrawiam
9 lis 19:36
Moniś: wielkie dzięki. Dzięki panu zdałam maturę próbną na 48% <pokłony>
7 gru 23:01
frey: Wiecie, w mojej szkole był próg na dwóję − 80 %
Ja tam się cieszę bo miałem 94 %
8 sty 18:08
kl:
Wykaż że okręgi leżą na dwusiecznych kąta odśrodkowego.
1 maj 16:57
Pn: rzeczywiście bardzo dobra strona (żałuję, że wcześniej o niej nie słyszałam) można nauczyć się
i zrozumieć o wiele więcej w krótszym czasie. Gratulacje i podziękowania dla założyciela.
2 maj 15:45
Monia: To jest najlepsza strona, jeśli chodzi o zadania matematyczne. Wszystko dobrze wytłumaczone i
przejrzyste. Świetnie przygotowuje do matury. Dziękuję.
3 maj 13:30
Sara: Dopiero niedawno dowiedziałam się o tej stronie... dziękuję Autorowi za najlepszą stronę i
dokładnie wytłumaczone zadania...
4 maj 23:03
kamila: Super strona! do matury jak znalazł!
1 cze 21:06
speed: autor tej strony mógłby podać rozwiązania też tych zadań
16 lis 17:23
kkkasiula: u mnie też jest 2 od 50% ehhh i człowiek napisze mature nawet na 70% i ma jeszcze 3 to jest
chamstwo trochę ale tak jest na rozszerzeniu na podstawie chyba od 40%
7 maj 10:10
kkkasiula: jest 2
7 maj 10:11