matematykaszkolna.pl
kasia: Nie mogę się już doczekać reszty zadań. Przygotowywałam się do matmy tylko z tej stronki.
3 lis 16:43
hMm: ja w sumie tez xD i to przez 3 ostatnie dni tylko emotka jednak bylo to bardzo pomocne − kolejny raz podziekowania dla autora stronki emotka
3 lis 16:55
agnieszka: ja tezemotka Wielki szacun i podziękowania dla kuby. Pozdrawiam serdecznie.
3 lis 16:58
Klaudia: strona super szkoda tylko ze o niej wczesniej nie widzialm:( czuje ze oblalam probna mature:(:(:(
3 lis 17:13
Oli: Nie tylko Ty... Mi tez raczej za dobrze nie poszła... Szczególnie zadania otwarte...
3 lis 17:15
Wefiurka: Najgłupsze jest to, że nauczyciele nam za to oceny stawiają−.− Człowiek bardziej odczuwa presję oceny niż to by poprawnie rozwiązać zadania
3 lis 17:23
Oli: Oceny?! Pierwsze słyszę.. U mnie nie stawiają za to nic...
3 lis 17:23
Klaudia: u mie tez stawiaja oceny i wlasnie nie przejmuje sie punktami tylko tym ze bede miala 1 w dzienniku i nie wiem jak to poprawie co ma matura do ocen
3 lis 17:32
Wefiurka: A tak, żeby nam średnią popsuć... już sobie policzyłam, mam 30% czyli bym zdała a na dwóję w szkole mam mieć 35%−.−
3 lis 17:42
maylo: ja tez uczyłem sie na tej stronce i musze powiedzieć że dzięki temu zrobiłem prawie połowę zamkniętych i trzy otwarte, co jak na mnie jest sukcesem. najgorsze tylko że uczyłem sie na tej stronie z ciagow, ale gdy zobaczyłem zadanie otwarte to w ogóle nie wiedziałem jak ruszyć ale ogolnie wielkie podziekowania dla autora tej strony
3 lis 17:44
Daniel: Stronka super wielkie dzieki dla autora emotka Również uczę sie z tej str. Co do matury otwarte zadania były moim zdaniem trudniejsze o 200% niż matura z maja tego roku teraz tylko 2 zrobiłem za 2pkt, a z majowej 3 za największa ilośc pkt . Czekam na reszte odp. emotka Ale myślę ze z 40 % będzie emotka
3 lis 17:48
Wefiurka: Ja dzięki tej stronie nauczyłam się logarytmów choć wpajano je we mnie dwa lata... a tu jeden dzień wystarczył
3 lis 17:50
KKM: Ja sobie pomagałem tą stronka moj wynik 82 %
3 lis 18:36
kamilo: ta matura teraz uważam była bardzo głupia. Do 27 zadania uważam bardzo łatwa, a potem jakby wyższy poziom zupełnie.
3 lis 18:46
Maggie: Ja zawsze uczę się z tej strony do sprawdzianów i zawsze zaliczam do matury też się uczyłam i myślę, że nie będzie tak źleemotka
3 lis 19:13
Alicja: Rany ta strona jest cudowna! Co prawda matury nie napisałam jakoś mega super, ale ją zaliczyłam, dzięki tej stronce i tym zadaniom emotka Sprawdziany − to nauka też z tej strony. Autorze tej strony − jesteś WIELKI!
3 lis 20:17
SZACUNEK: Fakt − Jakub Grzegorzek wielki szacunek z mojej strony. Naprawdę jesteś kimś!
3 lis 20:30
anton869: Chodze do II LO o profilu rozsz. mat−info i sobie wlasnie dzisiaj zrobilem ta maturke tak o 18 i sprawdzilem ile pkt i nie wierzylem samemu sobie ale zdalbym na 97 % o.O
3 lis 23:25
nnn: nie wie Pan ile ta strona już mi pomogła, wszystko jest pięknie, jasno napisane, przygotowywuję się z nią do maturę czy tam sprawdziany i widzę progress emotka SZACUNEK
4 lis 09:47
Arysto: Ja się posiłkowałam tylko wiedzą z głowy i napisałam na 92%
4 lis 11:01
Moniś: pokłony dla autora. Dużo podobnych było zadań jak na poprzednich maturach, ale te otwarte za 4 i 5 punktów na tej maturze były trudniejsze
4 lis 14:23
Smutna: Ta matura to wogóle jakaś pomyłka:( Ja mam 40% i tez mi to pani na 1 oceni:( U nas w liceum 2 dopiero od 50 %:(
4 lis 16:59
ZIELONY: ja nie wiem gdzie wy chodzicie do szkoly jak dwoje dostajecie od 35%
4 lis 17:25
Kasia: A ja nie wiem, gdzie wy chodzicie do szkoły, jak dwóje od 50% dostajecie
4 lis 18:28
an: poległabym gdyby nie ta strona. dzięki wielkie. WIELKIE jak n!
4 lis 20:36
Wefiurka: Do normalnego liceum a nie do jakiegoś renomowanego syfuemotka
4 lis 20:44
Magda: Jakub, masz może konto na nk? może głupie pytanie ale ciebie i tak duzo osób zna, bo multum ludzi sie uczy z tej stronki, niektórzy drukuja z tej stronki jakiejs zadanka i potem kserówka przed spr dla całej klasy wiec pewnie duuuuuuzo bys miał fanów a jak nie masz to pmysl, fajnie by było emotka
4 lis 21:33
mac: @Magda − cicha fanka tak na marginesie to ma i normalne(osobiste) oraz fikcyjne(matematyka.pisz.pl)
4 lis 21:46
mac: Maturka nie była taka trudna, fakt rok temu była zdecydowanie łatwiejsza. Z tego co pamiętam rok temu nie było zadań związanych z regułą mnożenia itp.Ale teraz też nie były złeemotka Mogę porównać, że ułożenie oraz "treść" zadań była zbliżona w 85% do maturki z 2009(listopad)
4 lis 21:49
Wefiurka: Ja słyszałam że oni według tego robią prawidłowe matury.
5 lis 16:57
Magda: mac−pewnie ze fanka! hehe Jakub i jego stronka duuuzo dla mnie zrobili, dzieki niej matematyke rozumiem i sie nia bawie a nie ze przeczytam polecenie na spr i zonk emotka a jeżeli jakub ma nk to nikt teraz o tym nie wie, bo wszyscy wchodza tutaj a nie na nk. zreszta nasz Jakub wie ile wchodzi na jego strone matem.pisz.pl i pewnie nie załuje ze ją założył, co nie Jakub? pzdr
5 lis 20:01
Jakub: Ostatnie zadanie dodane. Tak więc cała matura próbna zrobiona. Jakbyście zobaczyli jakieś pomyłki, to piszcie w komentarzach. Zgadza się Magda. Z każdym miesiącem na matematyka.pisz.pl wchodzi coraz więcej osób. Nie żałuję jej założenia, bo to duża frajda uczyć tak dużą liczbę osób, a nie jak kiedyś na korkach tylko pojedyncze.
6 lis 01:42
mac: Może też Pan pomyśleć o czymś komercyjnym − w sensie przygotowania do matury jakieś zadania z odpowiedziami po wysłaniu np.: sms emotka
6 lis 12:13
Jakub: Może kiedyś. Na razie jest dobrze, tak jak jest.
6 lis 14:17
eRaPe: dokładnie, ta strona jest w pewnym stopniu alternatywą dla ludzi których na korki po prostu nie stac a zależy im na napisaniu matury jak najlepiej. Dobrze jest wiedzieć, że ktos jednak przychodzi z pomocą emotka Jednak pomysł z sms−em nie jest taki głupi bo te 2−3 zł to nie majątek a przy tej ilości odwiedzających i autor mial by korzyści emotka
6 lis 15:18
mac: Z tymi sms pomysł był taki: aby zadania przygotowane były za darmo, lecz dostep do odpowiedzi płatnyemotka
6 lis 16:04
piotr: Matura jeśli chodzi o zadania zamkniete bardzo prostaemotka. Niestety otwarte juz nie, no moze poza pierwszymi dwomaemotka, dopiero gdy na tej stronce zobaczylem rozwiazania to sie okazalo ze wcale nie byly takie trudne. No nic czekam na wyniki, u nas tez nauczyciele beda chyba stawiac oceny ehh. Pozdrowienia dla Autora naprawde swietna strona
6 lis 16:29
aga: ja jestem na siebie WŚCIEKŁA Zrobiłam głupie błędy i straciłam 9 pkt. spodziewam sie wyniku ok.70% OD tego nieszczęsnego 3 listopada na niczym sie skupić nie moge i wszystko mi o tym przypomina. Gdybym troche pomyslała i zawierzyła mojej intuicji− byłoby 9 pkt wiecej...:(
7 lis 01:13
usiek: masakra:( pomyiłam się ech...a matura w sumie trudna niebyła− ale te pomyłki głupie:<
7 lis 14:26
Paweł: Tegoroczna próbna matura nie była zła, zadania zamknięte były moim zdaniem naprawdę łatwe choć można było popełnić wiele prostych błędów (zrobiłem ich kilka). Dużo gorzej było w moim przypadku z zadaniami otwartymi. Ogólnie przewiduje wynik na poziomie 50%. BTW Panie Jakubie, wykonuje Pan fantastyczną robotę prowadząc tę stronę, jest Pan ratunkiem dla wielu maturzystów takich jak ja. Pozdrawiam
9 lis 19:36
Moniś: wielkie dzięki. Dzięki panu zdałam maturę próbną na 48% <pokłony>
7 gru 23:01
frey: Wiecie, w mojej szkole był próg na dwóję − 80 % Ja tam się cieszę bo miałem 94 %
8 sty 18:08
kl: rysunekWykaż że okręgi leżą na dwusiecznych kąta odśrodkowego.
1 maj 16:57
Pn: rzeczywiście bardzo dobra strona (żałuję, że wcześniej o niej nie słyszałam) można nauczyć się i zrozumieć o wiele więcej w krótszym czasie. Gratulacje i podziękowania dla założyciela.
2 maj 15:45
Monia: To jest najlepsza strona, jeśli chodzi o zadania matematyczne. Wszystko dobrze wytłumaczone i przejrzyste. Świetnie przygotowuje do matury. Dziękuję.
3 maj 13:30
Sara: Dopiero niedawno dowiedziałam się o tej stronie... dziękuję Autorowi za najlepszą stronę i dokładnie wytłumaczone zadania...
4 maj 23:03
kamila: Super strona! do matury jak znalazł!
1 cze 21:06
speed: autor tej strony mógłby podać rozwiązania też tych zadań
16 lis 17:23
kkkasiula: u mnie też jest 2 od 50% ehhh i człowiek napisze mature nawet na 70% i ma jeszcze 3 to jest chamstwo trochę ale tak jest na rozszerzeniu na podstawie chyba od 40%
7 maj 10:10
kkkasiula: jest 2
7 maj 10:11