matematykaszkolna.pl
mac: A kiedy pojawią się rozwiązania z matury rozszerzonej(maj i listopad)emotka?
21 maj 19:55
Jakub: Jeśli chodzi o listopad, to z tego co wiem, nie było matury próbnej na poziomie rozszerzonym. Maturę majową rozszerzoną ciągle robię. Na razie mam dwa zadania . Możesz je zobaczyć na stronie 2506.
23 maj 00:22
Robert: Przeczytałem zadania i doznałem szoku. Poziom trudności jest żenujący.
29 cze 13:29
Jakub: Poziom wcale nie jest żenujący. Zadań jest aż 34. Niektóre z nich wymagają głębszego zastanowienia np. 28. To nie są jednak trudne zadania, ponieważ teraz wszyscy maturzyści zdają matematykę. Nie było innego wyjścia, albo oblać połowę, albo tylko dać stosunkowo proste zadania. Jednak ich ilość sprawia, że napisanie matury na ponad 90% wcale nie jest łatwe. Właśnie o to chodzi, aby dać szanse tym słabszym i przetestować tych mocniejszych. Ta matura moim zdaniem nieźle się z tego wywiązuje.
29 cze 14:06
Paweł: Odnośnik do maturalnej karty wzorów nie działa
15 lip 21:43
Jakub: Gdzie jest ten odnośnik, bo coś nie mogę znaleźć.
16 lip 21:02
Paweł: Zestaw wzorów matematycznych z CKE na stronie matura z matematyki. Jeśli możesz to zaktualizuj.
16 lip 21:20
Niuniaa: Gdzie są rozwiązania zadań
11 sie 12:08
Jakub: Klikaj niebieskie.
13 sie 16:33
pitu: muj tata jest milicjantem emotka
15 mar 13:35
emes: ta matura byla bardzo prosta, marze o podobnych zadaniach na maturce w tym roku...
14 kwi 09:49
qp: Zgadzam sie w 100% z przedmówcą. Mam nadzieje że zasada "jeden rok łatwo , drugi trudno" nie będzie obowiązywać ...
27 kwi 20:43
Mateusz: Jak sie przygotujesz , to trudna bedzie łatwa , a łatwa banalna emotka
29 kwi 19:59