matematykaszkolna.pl
Adus: zaaaaaaajjjjjeeeeeebiiisssstaaaa strona Thanks
26 kwi 20:57
Malutki: Super stronka, dzięki niej wiele się nauczyłem.
27 kwi 18:50
Moniś: Owszem bardzo miło mi się uczyło tu i zrozumiałam nawet hehe a matematyki nie znoszę ; ( i dziękuję za fajne zadanka
10 maj 19:59
aga: ta strona to dziś mój ratunek przed jutrem emotka bardzo dziękuję!
19 paź 18:49
Luki=): Dobra wiem ze fajnie bylo tez sie wiele nauczylem Ale czy znacie jeszcze jakies stronki z zadaniami Bo prawie wszystkie zrobilem a zdaje mi sie ze troche jeszcze malo ich zrobilem. Z góry dzieki
28 sty 00:55
Krzychu: możemy zamienić miejscami kąt alfa z kątem beta?
23 lut 17:04
Aga: Kocham tą stronkę , dzięki niej wiele sie nauczyłam. To lepsze od korków
25 maj 18:22
Michal: yhh.. malo rozumiem ale jest ok ; )
24 lip 03:19
iwoska: super strnka . jutro mam zaliczenie mysle ze dam rade emotka dziekuje Jakub
25 kwi 21:22
arli: jeeeju nie ogaarniam ! strona gl super korzystałam kiedyś, ale tych sin, cos, ctg i tg nie ogarniam !
10 maj 18:43
Maćko: A to też podziękuję za stronę. Baardzo pomocna. I na pewno o wiele więcej się z niej nauczyłem niż z moim nauczycielem w technikum.
13 maj 14:24
Meeeli. : wreszcie zrozumiałam na czym polega ta trygonometria, bo moja nauczycielka ostatnio taka leniwa, ze nawet tego nie tłumaczyła. jutro sprawdzian, wiec musze poszukac jeszcze kilka zadan, bo dla mnie to mało jest emotka
10 cze 17:32
olka: Dzięki bardzo za zadanie. Uratowały mnie w czerwcu, ratują i teraz! Super
12 wrz 19:56
jaga: strona swietna... sporo rozumiem ,ale mam zadania z katami np 25 stp albo 38stp... i juz sie pogubilam bo nie wiem jak wyliczyc, ile wynosi taki kat... w tablicy sa tylko te pelne katy.
9 paź 13:02
Michu: Jaga: korzystaj z ostatniej strony tablic maturalnych, tam masz wszystkie kąty emotka
8 gru 18:33
Minis: Ja również dziękuje dla twórcy/ów, bardzo mi ta stronka pomogła, jeśli czyta to owa osoba to niech nie przestaje tworzyć emotka Dzięki wielkie, gdybym pił, to miałbyś u mnie piwo, lecz mogę jedynie zaoferować colę emotka
3 mar 17:57
Sara: dzięki wielkie emotka bardzo fajnie,że komus chce sie prowadzić taką stronę, która bez wątpliwości tłumaczy skomplikowaną dla wielu ludzi matme
22 lis 21:25
Weronika: Genialna strona. Jej twórca uratował mój nędzny, leniwy tyłek przed sprawdzianem z Trygonometrii, bo czuję się w tym już o wiele pewniej. Trzymajmy kciuki abym dostała co najmniej 2. "Żeby tylko zdać".
16 mar 22:50