matematykaszkolna.pl
nikt: brakuje tu funkcji z dwoma niewiadomymi
23 wrz 18:04
analiza matematyczna: troche prostackie przykłady nawet jak dla mnie a matury z maty nie mam.... na analizie mamy takie przykłady że dokładnie 'jak się patrzy to ściana' może tutaj wiecej takich trudniejszych,bo z tych prostych wiadomo co i skad sie bierze z tych trudniejszych już NIE...
28 kwi 14:33
prof.dr......wykładowca pl: strona moze byc ale co do nauki bardziej rozbudowanych zadan w zakresie studiów wyzszych to nie zbytnio sa jedynie podstawy
18 sty 19:07
student PP : również proszę o więcej przykładów w kwestii ekstremów, dzięki emotka pozdrawiam i dzięki za tą stronkę
8 sty 16:47
Ania00702: CosX/2x+3x/cosx= 5cos4*5x2= f(x)x2*ex= f(x) cosx/2x+3x/cosx= (5x2+cos5x)= Wyznacz ekstrema funkcji i przedziały monotonicznosci
22 sty 20:21
Ghhhf: Szkoda, że tylko dwa przykłady... Jakby chociaż z 10−15 było to bym coś się nauczył
16 sty 12:45
studentka: dzieki Jakubie emotka nie dosc ze dzieki twojej stronce zdalam mature z matematyki to aktualnie czesto ja odwiedzam emotka bylabym tobie wdzieczna jakbys podal przyklady z "E" i ln i z ulamkami
14 sty 22:12
studentka: w sensie takim aktualnie korzystam na studia
14 sty 22:13
Maciek: jak zrobić taki przykład : wyznacz przedziały monotoniczności i ekstrema lokalne funkcji
 9 
x+

= ?
 x−1 
12 kwi 17:38