matematykaszkolna.pl
londa: zajebiście że jestem w 2 liceum, ledwo czaje co jest 5 z matmą, a moja babka wedle tej strony zawala mnie MATERIAŁEM ZE STUDIÓW.
9 maj 00:01
BroFist: Proszę o zmienienie tego na materiał do szkół średnich. Na poziomie rozszerzonym miałem to już w 2. klasie (decyzją sorki przeniesione z 3 klasy na 2 bo nowy podrecznik z nowa podstawa mial cos przestawione).
1 gru 18:36
Zdenek: Zabawne, ja miałem nierówności logarytmiczne na podstawowej matematyce w klasie humanistycznej. Albo nasi nauczyciele albo CKE ewidentnie robią kogoś w bambuko.
10 gru 12:11
Jakub: CKE publikuje jedynie minimalny zakres materiału w standardach maturalnych. W nich nie ma nierówności logarytmicznych na podstawie. Zachęca jednak, aby nauczyciele nie ograniczali się do standardów maturalnych i wprowadzali dodatkowy materiał według własnego uznania. Podziękuj nauczycielowi, że mu się chce. Nie wszyscy mają szczęście do ambitnych nauczycieli emotka.
10 gru 18:35
kovuize: Szkoda tylko, że realizując nadprogramowy materiał nie nadążają z tym wymaganym. −.−
15 gru 20:01
?Vivienne: ja też to mam w LO .. o.O tylko że na rozszerzeniu
15 lut 22:16
asdf: ja to mam na podstawie, liecum 3 klasa. na szczęscie nie jest to jakieś znowu strasznie trudne pozdrawiam Jakuba, jakowoż pomógł nam on ogromnie emotka
20 lut 21:47
przerażony krejzol: trzecia klasa techniukum i w arkuszach operonu są zadania tego typu yoo!
18 mar 16:33
Tetis.: Podziękowałabym swojej nauczycielce za jej ambicje gdyby nie fakt, że wcale nie tłumaczy a wszystkiego wymaga. emotka
11 paź 23:04
qwerty: my logarytmy mamy w pierwszej klasie LO
18 sty 22:18
mamiko: Log1/2 (5+4x−x2 )>−3 moze ktoś to rozwiązac ?
5 lut 11:56
agusia: log 0,9(3−4x)=−2 log (na dole)3x xdo3(na górze)−log9x(na dole)x do 2=0
19 lis 20:23