matematykaszkolna.pl
ehh : Trudne nie ogarniam
23 sie 13:26
Jakub: @kinga Zadania zamieszczaj na "forum zadankowym". Tam jest więcej osób, którzy mogą ci pomóc.
16 wrz 18:24
epudwicjuh: hehe urwanie głowy z tymi logarytmami jest to trudne czemu to daja w szkole i po co to komu? wole liczyc co innego dobra, koncze udzielilem sie i popisalem sobie troche end emotka
26 mar 12:08
Jakub: Właśnie po to daję, że to jest trudne. Jak nie jesteś w stanie nauczyć się tych logarytmów, to pewnie też nie będziesz zdolny zaprojektować w przyszłości mostu czy autostrady. Na tych logarytmach jesteś w stanie przetestować, czy umiesz myśleć logicznie. Jak nie, to nie ma bólu, jest mnóstwo innych zawodów nie wymagających matematyki i może ciekawszych dla ciebie.
27 mar 17:22
an: można wiedzieć gdzie są rozwiązania do zadań podanych na str ?
16 kwi 16:44
Jakub: Klikaj niebieskie > > przy zadaniach.
16 kwi 17:42
an: dziękuję emotka
16 kwi 19:27
kostka: Jakubie może byś dodał jeszcze kilka przykładów do logarytmów. Te wystarczą żeby je mniej więcej zrozumieć ale brakuje do przećwiczenia
24 kwi 19:04
maturzysta: jutro matura z matyemotka szok!
4 maj 22:04
diesel: TRUDNE TO WSZYSTKO ! ja jestem humanistaemotka niestety
14 cze 17:58
dfbdfbd: projektowanie mostow i autostrad nie wymaga umiejetnosci liczenia logarytmow idioto
20 sie 23:21
Jakub: Czy ja napisałem, że wymaga? Czytaj ze zrozumieniem, bo nie zdasz matury z polskiego emotka
21 sie 13:23
Kubson: Dzięki za przykładowe zadania. Rozkminiłem troche Wszyscy piszecie zadania, ale nikt odpowiedzi na nie to zadanie 14+1513>4 mnie zadziwiło nie wiem jak to udowodnić, ale mi wystarczy, że mój kalkulator wie
2 lis 18:45
Murielle łotrzyca: dfbdfbd weź się ogarnij to że net jest anonimowy nie znaczy że trzeba innych oczerniać. zwłaszcza ludzi inteligentniejszych od ciebie takich jak Jakub... sorry sle żenuje mnie takie zachowanie pozdro dla Jakuba
10 kwi 18:32