zbiory
zadanie: majac dane: IAI=7, IBI=8, IA∩BI=3, oblicz: IA\BI, IB\AI, IAUBI.
20 sie 22:46
zadanie: umie ktos to zrobic?
20 sie 23:06
Trivial: Narysuj sobie diagramy Venna (czyli te takie placki zbiorów, które na siebie zachodzą) i wtedy
sobie poradzisz.
20 sie 23:09
Trivial:

Spróbuj teraz.
20 sie 23:15
Trivial:
20 sie 23:17
Eta:
@
Trivial ........ niedyskretne pytanie: czy Ty masz zamiar zostać singlem?

Ciągle przesiadujesz na forum, ..........
20 sie 23:30
Trivial: Dzisiaj prawie nie było mnie na forum.
20 sie 23:31
Eta:
A dziewczyny wciąż czekają
20 sie 23:32
Trivial:
20 sie 23:32