DO Ety,xXx, sushi
Sandra: 1.Tzrech chlopcow i dwie dziewcz.ustawiaja siue w szeregu .Na ile sposobow moga sie ustawic
jezeli dziewczynki i chlocpy maja stac z chlopcami naprzemiennie?
2.P(A)=0,5, P(B) i AuB)jest zd.pewnym.Oblicz P(AodwroconeUB)
3.dWAJ STRZELCY TRAFIAJA DO TARCZY Z PRAWDOP.(I)O,9 i O,95(II)strzelcy oddaja po jednym strzale
.Prawdop.ze trafi do tarczy tylko jeden z nich wynosi
a)0,015
b)0,855
c)0,140
d)0,950
POMOZCIE PROSZE


19 sie 12:03
Jack:
cokolwiek ruszyłaś?
19 sie 12:04
Sandra: tak podac wyniki?
19 sie 12:10
Sandra: zad 1=12 sposobow
zad 2=0,1
zad3=0,14
prosze o sprawdzenie..
19 sie 12:11
Sandra: i do 3 jeszcze wynik p(A)=0,140
19 sie 12:14
Jack:
Zad 1 ok
Zad 2 brakuje info o P(B)
Zad 3 Jak to policzyłaś?
19 sie 12:16
Sandra: 2. P(B)=o,6 prosze o rozwiazanie.....
19 sie 13:39