Oblicz objetosc
Sandra: Po rozwinięciu powierzchni bocznej walca otrzymano prostokąt którego przekatna o dl 8
√2tworzy
z bokiem odpowiadającym wys walca kat 60stopni.Oblicz objetosc.bardzo prosze o pomoc

!
17 sie 21:40
dero2005:
H = 4
√2
17 sie 21:58
Eta:

wyznacz długości h i r
policz:
V=π r
2*h= ..........
17 sie 22:00
Eta:
i po ptokach

..........
dero Cię wyręczył
17 sie 22:01
Sandra: Dziekuje !jestescie niesamowici.A nie trzeba tu obliczac Pc?
17 sie 22:19
Eta: W pytaniu masz: oblicz V
17 sie 22:38