| 1 | 2 | 11 | 3 | |||||
3,5+( | )3 * [ | *5−( | )0]−2*( | )−1 | ||||
| 2 | 3 | 23 | 5 |
| 41 | ||
za cholere nie chce mi wyjsc, powinno byc | ||
| 162 |
| 1 | 2 | 11 | 3 | |||||
3.5 + ( | )3 * [ | *5− | 0]−2*( | )−1 = | ||||
| 2 | 3 | 23 | 5 |
| 1 | 10 | 3 | 3 | |||||
= 3.5 + ( | )3 * [ | − | ] −2*( | )−1 = | ||||
| 2 | 3 | 3 | 5 |
| 1 | 7 | 3 | ||||
= 3.5 + ( | )3 * | − 2*( | )−1 = | |||
| 2 | 3 | 5 |
| 1 | 7 | 5 | ||||
= 3.5 + | * | − 2* | = | |||
| 8 | 3 | 3 |
| 7 | 7 | 10 | ||||
= | + | − | = | |||
| 2 | 24 | 3 |
| 84 | 7 | 80 | 11 | |||||
= | + | − | = | |||||
| 24 | 24 | 24 | 24 |