| 1 | ||
(A*X)−1 = | B−1 | |
| 2 |
| 1 | ||
(AX)−1 = | B−1 /−1 | |
| 2 |
| DT | ||
A−1 = | ||
| detA |
| ||||||||
D11 = (−1)1+1det | = −2. | |||||||
| ||||||||
D12 = (−1)1+2det | = 1. | |||||||
| ||||||||
D13 = (−1)1+3det | = −1. | |||||||
| ||||||||
D21 = (−1)2+1det | = 1. | |||||||
| ||||||||
D22 = (−1)2+2det | = −1. | |||||||
| ||||||||
D23 = (−1)2+3det | = 0. | |||||||
| ||||||||
D31 = (−1)3+1det | = 1. | |||||||
| ||||||||
D32 = (−1)3+2det | = −1. | |||||||
| ||||||||
D33 = (−1)3+3det | = 1. | |||||||