matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz współrzedne punktu S.
dilayla:
Punkt S jest środkiem odcinka AB i wiadomo, że A= (−12,24) B=(−8,−6). wyznacz współrzędne punktu S.
31 lip 16:09
Nie jestem mądry:
−8−12
−6+24
S= (
,
) S=(−10 , 9)
2
2
31 lip 16:29