matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZADANIE RACHUNKOWE POWINIEN WYJSC WYNIK 2:) Z GORY DZIEKI
nevermind:
1
1
1
1
5
8X 4
−11
:9
−(−2
):
4
5
3
3
3
2
2
2
14:2
+8
X1
9
5
7
31 lip 12:36
ICSP:
licznik:
17
56
3
7
3
6
7
8 *
−
*
+
*
= 34 −
+
= 34,2
4
5
28
3
5
5
5
mianownik:
9
42
9
63
108
171
14 *
+
*
=
+
=
= 17,1
20
5
7
10
10
10
34,2
= 2
17,1
31 lip 12:47
nevermind:
DZIEKI
31 lip 12:55
ICSP:
nie ma za co
Caps niepotrzebny
31 lip 13:04