ICSP: Trivial ty nie zrozumiałeś zamiaru
Patryka
przekształcenie układu równań do takiej postaci:
x + y = −5
x − y = −3
ma na celu policzenie go metodą wyznaczników:
W = −1 − 1 = −2
w
x = 5 + 3 = 8
w
y = −3 +5 = 2
Vax: Tak naprawdę nikt nie wie, w jakim celu
Patryk się pytał, czy tak można przekształcić
układ, więc nie można pisać, że ktoś nie zrozumiał zamiaru owego użytkownika

Jego pytanie
brzmiało ,,czy można" tak przekształcić dany układ, odpowiedź padła więc nie ma co dalej
spekulować jaką metodą
Patryk chciał rozwiązać ten układ

Pozdrawiam.