matematykaszkolna.pl
usun niewymiernośc z mianownika Ania: U={1}{34+36+39}
24 lip 22:17
ICSP:
1 

34 + 36 + 39 
24 lip 22:20
ICSP: jestem dziś zbyt miły
 3233 
przemnóż przez

3233 
Zna ktoś jakieś fajne filmy?
24 lip 22:23
Vax: Jaki gatunek ?
25 lip 20:29
`.ewela: horrory
25 lip 23:10
ICSP: dowolny, aby tylko film był fajnyemotka
25 lip 23:29
Basia: Nowe mają być, czy stare też bierzesz pod uwagę ?
25 lip 23:46
ICSP: wszystkieemotka
25 lip 23:48
Basia: Czarownice z Salem Chinatown Nagi instynkt Trzy kolory. Biały Trzy kolory. Niebieski Trzy kolory. Czerwony Podwójne życie Weroniki Dziewiąte wrota Obcy.Ósmy pasażer Nostromo. Diabeł ubiera się u Prady. Inni. Pianista Osiem i pół tygodnia (tylko pierwszy) Rainmen Fatalne zauroczenie W sieci Dziecko Rosemary Frantic Gorzkie gody Śmierć i dziewczyna Ojciec chrzestny Co się wydarzyło w Madison County Amelia Leon zawodowiec Miszmasz to jest straszny. Pisałam "jak leci". Poza tym długo bym chyba jeszcze mogła.
26 lip 00:01
Vax: Basia, dzięki za te filmy, osobiście zaciekawił mnie opis ,,Rainmen'a" i zaraz go sobie obejrzę emotka
26 lip 00:09
Basia: No i kultowe: Śniadanie u Tiffany'ego Ostatnie tango w Paryżu I Bóg stworzył kobietę Zmierzch bogów Portret rodzinny we wnętrzu La strada Noce Cabirii Tam gdzie rosną poziomki Szepty i krzyki A i tak to zaledwie jakiś nędzny ułamek (właściwy).
26 lip 00:16
Basia: Powiększenie Zawód reporter Pożegnanie z Afryką no i polskie: Popiół i diament Kanał Eroica Zezowate szczęście i całe mnóstwo innych
26 lip 00:21
ICSP: Dziękuję bardzoemotka
26 lip 00:24
Jakub: Łał Basia. Twój zestaw to klasyka kina. Z wymienionych tylko czterech nie oglądałem. Wszystkie inne jak najbardziej polecam. Ode mnie: Pi − czarno−biały zakręcony film o matematyku, bo to forum matematyczne w końcu emotka Dyktator − niby staroć z Chaplinem, ale i dzisiaj daje radę Wszystkie filmy David Lyncha. Szczególnie mało znany "Głowa do wycierania". Ma niesamowity klimat tylko trzeba się wkręcić. Lot nad kukułczym gniazdem − Jack Nicholson w najlepszej formie "Pieskie popołudnie" i "Strach na wróble" − Al Pacino w najlepszej formie
26 lip 01:23
Basia: Połowy w tym moim zestawie brakuje. Jak mogłam zapomnieć o Locie nad kukułczym gniazdem ? Albo o Łowcy jeleni ? Albo o Tramwaju zwanym pożądaniem ? Albo o Nocnym kowboju, Świecie według Garpa, Hotelu New Hampshire, Forreście Gumpie, Taksówkarzu, Stąd do wieczności, Młodych lwach itd. itd. ? No i jeden z moich ukochanych, chociaż i tak wolę książkę: Nieznośna lekkość bytu A zdaje się, że w ogóle zapomniałam o komediach.
26 lip 02:38