matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Relacja zawierania
Początkowy gimnazialista:
Ile kop mieści się w dzięsięciu tuzinach
18 lip 08:18
lisek:
2
18 lip 10:37
baty:
kopa=60 sztuk tuzin=12 sztuk 10tuzinow=120 sztuk 120:60=2
18 lip 11:05