matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Patryk:
−2*2=−4 −2*4=−8 −4*2=−8 −2*−2=4 4*−2=−8 dobrze ? , pytam całkiem poważnie
11 lip 21:16
luk18:
całkiem poważnie powiem, że tak
11 lip 21:18
Patryk:
dzięki
11 lip 21:20