matematykaszkolna.pl
Dziękuję ! Po stokroć dziękuję Arek: Panie Jakubie, chciałbym serdecznie podziękować za wkład, jaki Pan włożył w stworzenie tej strony. To Panu i tej witrynie zawdzięczam w głównej mierze sukces w tegorocznej maturze. Próbna była garnkiem zimnej wody, dostałem 26 % , po długich poszukiwaniach wśród stron i poradników, książek z zadaniami, które nic nie wnosiły , trafiłem tutaj. To był moment przełomowy. Ja, humanista zafascynowany historią i WOS−em zacząłem rozumieć matematykę. Jedno zadanie po drugim, patrzałem krok po kroku i wszystko zaczęło się układać ! Zdałem , na 40 % , więc dla wielu to okropny wynik, jednak dla mnie to ogromny sukces − szczególnie przy poziomie trudności tegorocznej matury. Nawet stopnie z matematyki się poprawiły, przestałem poprawiać niezaliczone sprawdziany. Wszystko zacząłem zaliczać za pierwszym razem , wprawdzie na dwa lub trzy, ale jednak. To pewnie moja ostatnia tutaj wizyta, więc pozdrawiam i życzę zdrowia emotka
30 cze 21:10
Czasem wpadajaca na tę stronę.: Jak miło czytać takie podziękowania .Brawa dla Ciebie Arku ,z życzeniami dalszych sukcesów.
30 cze 21:32
oax: Również dołączam się do tych podziękować, Panie Jakubie. Należy do tych niby "zdolnych, ale leniwych" i miałem ogromne braki w matematyce. W drugiej klasie mnie olśniło, że chcę studiować coś, co jest związane z matematyką. Zacząłem się uczyć, ale nie dawało to takiego efektu jakbym chciał. Ta strona, wraz z przykładami, które są wytłumaczone − jak Arek wspomniał, krok po kroku, dały mi o wiele więcej i łatwiej było zrozumieć. Zdałem na 76% maturę podstawową i jestem z tego zadowolony choć jednak parę zadań mogłem zrobić, a nie udało mi się emotka. Teraz w wakacje przerabiam zakres rozszerzony, by być chociaż w małym stopniu przygotowanym jeżeli się dostanę na uczelnie. Oczywiście, wraz z Pańską stroną. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam .
30 cze 22:26
;) ZKS ;): Mogę powiedzieć tyle w 1 i 2 klasie liceum może nie to że lubiłem matematykę tylko po prostu ją rozumiałem więc dostawałem te 3 , 4 . W 3 klasie postanowiłem że pójdę na Politechnikę a więc będzie mi potrzebne rozszerzenie z matematyki. Początkowo marnie szło rozszerzenie ale kiedy znalazłem stronę wszystko się zmieniło. Podziwiałem ludzi jak oni wszystko rozumieją i potrafią każde zadanie objaśnić najlepiej jak się da szczególnie podziwiam Was Bogdana , Eta , Godzio , Jack , Gustlika , ICSP , Vax i oczywiście wielu wielu innych którzy odwiedzają tą stronę ale to właśnie dzięki Wam nie to że nawet zacząłem wszystko rozumieć ale to że tak bardzo polubiłem ten przedmiot że mogłem robić zadania nawet dnie i noce a to dlatego że radość mi sprawiało zrobienie tych zadań trudniejszych które kiedyś nawet bym nie tknął. Jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc bez Was nie było by tych wyników jakie otrzymałem z tegorocznej matury z matematyki poziom podstawowy 94% poziom rozszerzony 88% Na pewno będę odwiedzał tę stronę jeszcze na studiach i pomagał tak jak Wy mi pomagaliście! Dziękuję i Pozdrawiam!
30 cze 22:44
Jack: bardzo mi miło, że mogłem pomóc emotka Gratuluję bardzo dobrego wyniku emotka i zachęcam do umieszczania wpisów (=pomagania innym) emotka
1 lip 00:28
Dżek i Zen64: Jak byś kubuś zmienił pseudo i pogonił tych rozwydrzonych medialnych dygnitarzy to dopiero zaowocowało by to poprawą poziomu
1 lip 08:00
Dżek i Zen64: Forum zatrudni "alfonsa"−"radarowca"
1 lip 08:51