matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna ZNAJDZ WZAJEMNE POŁOŻENIE- WAZNE...
liza:
ZNAJDŹ WZAJEMNE POŁOŻENIE L: x=1+t y=t z=3−t do l1: x+y+1=0 y+z=0 czy sa one prostopadłe równoległe czy skośne
27 cze 15:08
liza:
27 cze 17:16
liza:
?
27 cze 18:43