matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Barto:
∫
x
√
3+1
24 cze 22:05
mathalius:
x
to jest: ∫
?
2
24 cze 22:07
Vax:
x
1
1
x
2
x
2
∫
dx =
∫ xdx =
*
+ C =
+ C
2
2
2
2
4
Barto popraw zapis, ułamki pisz dając duże ,,U" Pozdrawiam.
24 cze 22:12