| 1 | 1 | 1 | |||
x2 * ln2x − ∫ | x2 * 2lnx* | dx =
| |||
| 2 | 2 | x |
| 1 | 1 | ||
x2 * ln2x − ∫ | x * 2lnx dx =
| ||
| 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
x2 * ln2x − [ | x2*lnx − ∫ | x2 * | dx] =
| ||||
| 2 | 2 | 2 | x |
| 1 | 1 | 1 | |||
x2 * ln2x − [ | x2*lnx − | ∫ x dx ] =
| |||
| 2 | 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | ||||
x2 * ln2x − [ | x2*lnx − | * | x2 ] =
| ||||
| 2 | 2 | 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | |||
x2 * ln2x − | x2*lnx + | x2 =
| |||
| 2 | 2 | 4 |
| 1 | 1 | ||
x2 * lnx ( lnx − 1 ) + | x2 + C
| ||
| 2 | 4 |