matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proste pytanie
Patryk:
gdyby spotęgować normalnie liczbe −2
2
=−4 Bez nawaisu a w funkcji kwadratowej f(x)=x
2
wychodzi 4 na plusie
22 cze 17:52
bart:
a w funkcji f(x)=−x
2
wychodzi 4
22 cze 18:22
bart:
−4
22 cze 18:22