matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór wartości funkcji
goldenfille:
Wyznaczyć przeciwdziedzinę podanej funkcji: y=log(x
2
+x−2) proszę o pomoc
21 cze 16:21
hwdtel:
y≥log z(x
m
i
n
) , gdzie z=x
2
+ x +2 [ Gdybyś miał wyznaczyć Y; y=log (x
2
+x +2 ],a tak to chyba y∊R
23 cze 10:25