matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole figury płaskiej
analiza:
x
2
Oblicz pole figury płaskiej ograniczonej liniami y=
, y=2
√
2
4
20 cze 16:26
analiza:
Poprawa y=2
√
x
20 cze 16:28
Jack:
zerknij tu:
https://matematykaszkolna.pl/forum/98688.html
20 cze 16:57