parametry pomocy
pseudofizyczka: Dla jakich wartości parametru m każdy z dwóch różnych pierwiastków równania
x2−6mx+2−2m+9m2=0 jest większy od 3?
20 cze 00:14
ZKS:
Jakie warunki muszą zostać spełnione aby dwa różne pierwiastki były większe od 3?
20 cze 00:59
Eta:

a=1, b= − 6m , c= 9m
2−2m +2 ( parabola ramionami do góry)
parametr "m" spełnia układ warunków
1
o Δ>0
2
o f(3) >0
jako odp; podaj część wspólną rozwiązań tych nierówności
20 cze 01:00
ZKS:
Heh widzisz jaka jest dobra
Eta zrobiła już za Ciebie ja bym Cie trochę pomęczył
20 cze 01:05