matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Chromosom:
Ile wynosi asymptota pionowa funkcji
3
f(x)=
+6
x−1
17 cze 09:55
Godzio:
x = 1
17 cze 10:10
Godzio:
a
f(x) =
+ q
x − p
D = R − {p} ZW = R − {q} Asymptota pionowa: x = p Asymptota pozioma: y = q Tyle
17 cze 10:11