| 0 | 1 | 2 | n−1 | 1 | ||||||||||||
+ | + | + ... + | = 1 − | ||||||||||||||
| 1! | 2! | 3! | n! | n! |
| 0 | 1 | 2 | k − 1 | 1 | |||||
+ | + | + ... + | = 1 − | ||||||
| 1! | 2! | 3! | k! | k! |
| 0 | 1 | 2 | k − 1 | k | 1 | ||||||
+ | + | + ... + | + | = 1 − | |||||||
| 1! | 2! | 3! | k! | (k + 1)! | (k + 1)! |
| 1 | k | 1 | ||||
1 − | + | = 1 − | ||||
| k! | (k + 1)! | (k + 1)! |
| 1 | k | 1 | |||
− | = | ||||
| k! | (k + 1)! | (k + 1)! |
| (k + 1)! − k * k! | k! | 1 | ||||
L = | = | = | ||||
| k!(k + 1)! | k!(k + 1)! | (k + 1)! |