matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie macierzowe
andzia:
rozwiąż równianie macierzowe: A+IX=XB gdzie: A= −1 1 0 2 B= 2 1 −1 −1
16 cze 12:58
Hwdtel i x3:
−3 −2 X= −2 −2 1 0 jeśli oczywiście I= =E 0 1
18 cze 14:58