matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja pochodne
pikus:
dla danej funkcji:
x
2
ln(x+y)
df
f(x,y)=
(x,y)=
xy−x
dx
cos(x+y
2
)
df
f(x,y)=
(x,y)=
√
xy−y
2
dy
12 cze 21:46
Strawberry:
Możesz podać maila. Wyślę zdjęcie z rozwiązaniem
12 cze 22:06