matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podobno prosta całka
mateusz:
a) ∫∫ydxdy D=ΔABC A=(0,0) B=(2,0) C=(−4,4)
⎧
y=x
2
−x
b) ∫∫(x+3)dxdy D=
⎩
y=2x
12 cze 21:16
Strawberry:
Możesz podać maila. Wyślę skan, bo już to dzisiaj komuś liczyłam.
12 cze 23:30